Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

zaplodnienie

Polecane posty

Gość po pierwsze to zawsze jest
prawdopodobieństwo ciąży. Moja koleżanka też tak liczyła i zaszła w ciążę a umiała to wszystko kalkulować, mierzyła temp itd wszystko:)

Gość betix
to mam sie juz martwic tak? i nastawic ze jestem w ciazy?

Gość no weź zrób już ten test
bo mnie denerwujesz:D

Gość betix
jeszcze nie dostalam.....coraz bardziej sie boje. moj maz mowi ze jak nie dzis ti jutro dostane a jak nie jutro to pojutrze. a ja umieram ze strachu. poczekam do wieczora jak nie dostane to zrobie jutro test.

Gość betix
czyzbym naprawde byla w ciazy? ale ja nie chce! a moze nie jestem? a co zrobie jak bede? juz mie wiem co myslec.

Gość oj przestań już jęczeć
tylko zrob test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość babki
zrobie zrobie ale jeszcze nie dzis. a jak sie okaze ze jestem?? przeciez ja nie chce. naprawde nie chce.

Gość no a kiedy skoro już
jesteś po spodziewanym terminie @?:O na co ty czekasz? a moze bawi cię to?:O

Gość betix
nie bawi mnie to ta niepewnosc jest okropna. ale boje sie strasznie jesli bym byla.

Gość betix
przeciez moze sie tyle okres spozniac prawda? przeciez to jeszcze o niczym nie swiadczy prawda?

Gość sorry ale gdybyś się bała
to zrobiłabyś test no proszę cię, chyba jesteś dorosła... jeśli jesteś to przecież ta ciąża nie wyparuje

Gość betix
boje sie ze zobacze te dwie kreski. no a puki nie zrobilam tego testu to mam nadzieje jeszcze ze nie jestem. wiem ze jesli jestem to nie zmieni tego nic.

Gość babay
a sluz wydobywa sie taki bialy lekko gesty. swiadczy to moze o czyms????

Gość Ja pierdole4
Lepiej jednak zebys nie byla. Szkoda, zeby dziecko mialo taka durna matke!!! Ile masz lat? 12? Bez komentarza.

weź kobieto zrób ten test i będziesz miała czarno na białym co i jak, a nie tak się zadręczasz! boisz się?? no teraz to już może być za późno! chociaż z własnego doświadczenia wiem, że okres może spóxniac Ci się z powodu stresu , a widzę , że masz go nie mało :(

Gość betix
sama jestes durna. ja cie nie obrazam . i wigole to forum jest glupie!!!!!!!!!!!!

Gość Ja pierdole4
Glupie forum, bo co? Bo kazdy ci pisze, ze sie zachowujesz jak niedojrzala idiotka? No coz, prawda w oczy kole. Wyciagnij z tego wnioski. I masz racje, lepiej stad idz, jak masz nam tu jeczec co 5 minut to samo!!!

Gość ciekawa aga :-)
ktos mi moze pomoze? prosze. w sumie troche sie orientuje, ale zawsze watpliwosci pozostaja. Mam cykle 28-29 dni, ostatnia miesiaczka 5/05. dni plodne wedlug kalendarzyka od 17 do 21 maja (13-17 dc). W 14 dc mialam bol prawgo jajnika (jak bylam w styczniu na usg to ginekolog mi powiedzial, ze prawy jajnik jest bardzo pracowity) oraz wieczorem 14 dc PTT wzrosla z 38,8 do 37,0, a dzis, tj. 15 dc mialam lekkie plamienie. Wspolzylam 7,8,9,11,12,13,14 dc :-) czy waszym zdaniem moglo dojsc do zaplodnienia? Nie wiem co dokladnie oznacza ten boj i to plamienie. Ktos moze sie wypowiedziec? dziekuje.

Gość ciekawa aga :-)
naprawde nikt nic nie wie? plisss