Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka*

syn mi się zakochał

Polecane posty

Gość mamuśka*

i niby w tym nic dziwnego, ale on nie ma jeszcze 15-tu lat! On jest cały w skowronkach. Non stop o niej mówi. Weszło mu w krew, że po lekcjach idzie do niej do domu na chwilę :O Kurde ... a jak on coś zmajstruje ??? Powiedzcie mi, że jestem przewrażliwona i że to nic takiego.

Gość mam to samo zmartwienie
wiem co czujesz...

Gość wybacz
zabawne ale taka kolej rzeczy. no to masz problem. zapamietaj jedną ważną bardzo rzecz. nigdy nie śmiej sięi zawsze traktuj poważnie każdą milosc swojego dziecka bo jesli tego nie zrobisz i bedziesz mu tlumaczyla ze jest za mlody to popelnisz wielki bląd. porozmawiaj z nim o zaufaniu. powiedz że mu ufasz. a co z ojcem? jeśli jest mozliwosc to niech i on z nim porozmawia ale nie zabraniajcie mu spotkan bo odniesiecie tym odwrotny skutek. i nie tlumaczcie mu skad sie biora dzieci bo juz to zapewne wie.

Gość mam to samo zmartwienie
oc mamuśka oczywiście ;)

Gość mamuśka*
Najgorsze jest to, że jego miłość ma 17 lat, ma na imię Robert i jest szczypłym przystojnym brunetem. Cholernie mi sie podoba. No ale przecież nie mogę być rywalką własnego dziecka :(

Gość wybacz
hahahaha

Gość mamuśka*
Jego ojciec nie ma z nim dobrego kontaktu, nie potrafi z nim rozmawiać. Syn jest otwarty i szczery. Kiedy pierwszy raz do niej poszedł i otwarła jej mama z uśmiechem na twarzy powiedział: dzień dobry teściowo :O Doceniam to, że rozmawia o tym ze mną. Jest w takiej euforii, że aż mi go żal jak poczuje gorycz pierwszej porażki uczuciowej .. ale tego nie da się uniknąć :(

Gość mamuśka*
Hej podszywaczu ! uświadomiłeś mi, że wcale nie jest tak źle .. fatycznie tak mogło być

najlepiej mu zabroń, zamknij w domu, zamontuj gps a potem będziesz narzekać że 30 letni i nigdy nie miał dziewczyny i jest prawiczkiem... a gdzie wnuki? :D przecież to normalne w tym wieku

Gość mamuśka*
przyznać muszę, że ma bardzo fajną tę "koleżankę" (z wyglądu)

Gość stefkania
przesadzasz... mylisz zauroczenie z prawdziwą miłością... zabraniać mu nie masz co bo i tak bezsensu. A i jak we wszystkim rozmowa czyni cuda i rozmawiaj z nim, staraj sie ją też poznać, nigdy nie wiadomo.. moja koleżanka też miała 15 lat jak zaczęła ze swoim chłopakiem chodzić, dziś ma 26 i nadal są razem...

Gość mamuśka*
U nas w rodzinie mężczyźni wcześnie znajdują swoje stałe partnerki i są stali w uczuciach, dlatego trochę mnie to niepokoi. Wolałabym, żeby trochę poszalał zanim znajdzie taką prawdziwą miłość. Nie zabraniam mu, nie robię wymówek - narazie tylko słucham, ale ciarki mi o plecach przechodzą jak w jego "maślane" oczy patrzę ..:O

Gość podszyw mamuśki*
:D:D:D No widzisz..... :D Nigdty nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej :D:D

Gość mamuśka*
podszyw mamuśki* :):):) masz rację ... moja talerancja mogłaby być wystawiona na wielką próbę .. :):):)

Gość mamuśka*
czy zauważyliście, że ludzie są tolerancyjni dopóki problem nie dotyczy ich samych ??

Gość młodą babcią
być nie jest źle

Gość mamuśka*
młodą babcią dziękuję, ale wolę nie wiedzieć jak to jest :O