Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjustynka

JAK MAM WYBRAC SZPITAL

Polecane posty

Gość bjustynka

hej mam pytanie odnosnie wyboru szpitala w ktorym mialabym rodzic. W jaki sposob mam to wszystko zalatwic jestem w 31 tc i przebywam ya granica, ale na porod musze wrocic do polski i kompletnie nie wiem jak zalatwic ten szpital i ogolnie co trzeba zalatwic przed porodem pomozcie

Gość bjustynka
niby tak, ale kazdy tutaj pisze o wyborze szpitala itp. a ja nic nie wiem. wszystkie ciezarne chodza na regularne badania , a ja nie bo nie jestem ubezpieczona za granica. tylko w polsce. dwa razy bylam na usg i ray na pobieraniu krwi i wayeniu, mierzeniu cisnienia itp. ehhh

Na chwilę obecną możesz rodzić w szpitalu w którym Ci sie podoba, pod warunkiem że nie wezwiesz karetki jak Cie dopadna bóle, bo ta podrzuci Cię do najbliższego szpitala i guzik ;) Osobiście rodzic będę w miejscowości oddalonej o 30 km od mojego miejsca zamieszkania i żadnych czynności przygotowywawczych ku temu nie wykonywałam :) Jak mnie złapie to załaduję się w samochód i pojadę do szpitala, który sobie upatrzyłam i już :) pozdr

Gość biedna2
jak to jest z tym wyborem szpitala,trzeba cos zalatwiac jesli sie chce rodzic w innym miescie?

Gość biedna2
upupppp

nie nie muisz nic wcześniej załatwiać, jesli tylko sie zdecydujesz masz możliwość iść tam wcześniej i zobaczyc jak wygląda porodówka, zapytać sie o zwyczaje podczas porodu itp.

Gość biedna2
a czy w CZMP placi sie za porod rodzinny? a daja znieczulenie?/

Gość biedna2
upup

Gość biedna
nikt tego neiwie?

Gość uupppp
gdzie mam sie zglosic tzn do kogo jak pojde zwiedzic porodowke?musze sie umawiac z kims?

Gość uupppp
uuuuuuuppppp

no na izbe przyjec...nie nie musisz sie umawac jedziesz i cie przjmuja a jak niema miejsca w tym szpitalu to kieruja cie tam gdzie jest miejsce

Gość uupppup
pytam gdzie mam za pytac o to jakie panuja warunki na porodowce?do kogo sie zglosic?