Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martunćia

CZYM GROZI DŹWIGANIE W CIĄŻY?

Polecane posty

Gość martunćia

Jestem w 7tyg ciąży - bardzo się cieszę tylko, że ja mam już roczna córeczkę i nie raz muszę ją podnieść , ponosić...czy to może być niebezpieczne?

Gość martunćia
bosche a moja córa już waży 12 kg....i co ja mam zrobić?

m0oja wazy z 10 i ją nosze caly czas bo chodzić jeszcze sama nie umie... co zrobić...

Gość ej martuśka
nie załamuj się. Co innego jak ktoś nie był przyzwyczajony do noszenia np. sporadycznie jakieś ciężkie rzeczy, a ty do dziecka jesteś przyzwyczajona tz twoje mięśnie. Jak byłam w ciąży to do przynajmniej połowy nosiłam swoją córkę, oczywiście "w razie potrzeby" a miała już prawie dwa lata i to było ok 15 kg. Nic mi i dzidziusiowi się nie stało, a nawet powiem że przeszłam drugą ciążę dużo lepiej niż pierwszą, kiedy to na siebie chuchałam i dmuchałam i co róż leżałam w szpitalu.

Gość martunćia
ja nie miałam problemów w pierwszej ciąży i modlę się żebym i w tej nie miała bo kto by został z moja odrobinką małą.

Gość Mamani ty co z ciebie
za mamuska. Wiecznie na kafe przesiadujesz, w każdym topiku swoje 3 grosze wtrącić musisz... Zajmij ty się kobieto czymś pozytecznym.

jeszcze do tego strasznie agresywna jesteś. I proszę nie używać obraźliwych słów do osób których nie znasz gówniaro!!!

Gość wg mnie to tez glupota
jak sie edukacje zakonczylo na LO to tak sie juz ma :D

ale tys sie pomarańcz ówo nas uczepiła...podnosisz swoje poczucie własnej wartości obrażając innych? To dalej ulżyj sobie:)

do babci to jeszcze mi daleko dziecinko. Wkurzają mnie tylko wszystko wiedzące małolaty z dziećmi na rękach i z kolejnym dzieckiem w drodze. I czerpiące swoje "madrości" z internetu i TV

a ty skad czerpiesz "swoje mądrości"?? to moze idź ich zaczerpnij a nie na necie caly dzien siedzisz?

MaMani daj spokoj.Juz tyle razy pisalam ze takie osobniki nie maja swojego zycia albo sa w nim cholernie nieszczesliwe.Poco sie denerwujesz?mysl o dzidziusiu ktorego nosisz pod sercem dla niego nie podnos sobie cisnieniami paniusiami z matura;)

dejzi69 - sfrustrowana opuszczona dama ktora sie wyzywa na forum za brak osiagniec zyciowych.Chlopa ci brak!:-o

Gość hahahahahahahhahaaaaaaaa
ale wy dziewczyny ograniczone jesteście. Jak ktoś was krytykuje to od razu: chłopa brak, życiowych osiągnięć brak...:D No to komunikuję wam drogie mamy iż: 1)posiadam mężczyznę- wspaniałego człowieka, kocham go i jestem kochana 2) maturę dawno już zdałam- na piątki 3) Mam bardzo wiele życiowych osiągnięć- dobrą pracę, studia ukończone, dyplom wyższej uczelni. Naprawdę nie mam powodów do kompleksów. Dla mnie sukcesem życiowym nie jest urodzenie dziecka w wieku 20 lat. Dla mnie to byłaby porażka. Zapewne dziecko z wpadki w waszym wypadku bo nie myślę że w wieku 18 czy 19 lat wyszłyście za mąż i to był wasz jedyny cel:D A studia kiedy? A do pracy to rozumiem w warzywniaku na rogu się wybieracie zaraz po odchowaniu swoich pociech?Czy w mięsnym etat czeka? Żal po prostu- młode dziewczyny a takie bezmyślne.

Gość hahahahahahahhahaaaaaaaa
mantodea- widzę że tobie chłopa nie brak- aż za bardzo, jakaś nadpobudliwa jesteś:) Powinnaś napisać dodatkowo- paniusiami z maturą - takimi jak ja i ty Mamani:D

Gość Naturalna 24
hej moja siostra w kazdej ciazy pracowala do 8mego mies i tez zdarzalo jej sie dzwigac ma trojke zdrowych dzieci, bylam ich niania od pierwszych dni, teraz mam 3 letniego synka jestem w drugim miesiacu ciazy, pracuje - musze czesto dzwignac w pracy powiedzcie mi czy macie potwierdzone informacje na temat tego odklejenia llozyska?

Gość gość
jestem w 24 tygodniu ciąży 6 miesiąc podniosłam wiadro z wodą a to było raz trochę po pobolewa dolny ból czy coś będzie się działo z dzieckiem jeżeli nie ma plamienia ?