Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meira

Moja swiadkowa ubrała białą sukienke!!

Polecane posty

Gość gość
Hej przeczytałam twoją historię i aż mnie zmroziło. Tym bardziej że przeżyłam kilka dni temu to samo jak nie gorzej. Moja świadkowa również siostra teraz już mojego męża pozwoliła sobie na założenie białej sukienki niby z różowymi kwiatami wyszytymi na tej sukience. tylko szkoda że na zdjęciach i wszędzie widać że jest to biała sukienka jedyne co miała różowego to marynarka. Na domiar tego goście składając mi życzenia rozpływali się nad tym jak pięknie wygląda. Aż najchętniej cofnęłabym czas i zmieniła świadkową.Goście jeszcze na weselu podkreślali jak to ona pięknie wygląda że taka opalona i ta sukienka no ślicznie wygląda. Żygać mi się chce i po prostu nie nawidze tej dziewczyny i jak jeszcze raz usłyszę jak pięknie wyglądała to spytam się czy to był jej ślub czy mój ? Świadkowa nie powinna założyć ani białej ani czarnej sukienki choćby z czystej przyzwoitości.

Gość morning_coffee
Nie rozumiem - dlaczego aż tak Ci przeszkadza, że ludzie chwalili wygląd Twojej świadkowej? Dziewczyny, naprawdę, zastanówcie się po co bierzecie te śluby. Czy tylko po to żeby być księżniczkami tego dnia? Czy to, że to Wy jesteście pannami młodymi oznacza, że ludzie cały czas mają patrzeć tylko na Was i się zachwycać a nie mają prawa pochwalić sukienki czy ogólnego wyglądu kogoś innego?