Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna159

dziewczynyyyyyyyy

Polecane posty

Gość smutna159

od pazdziernika zaczelam brac tabletki....hm kocham sie z moim partnerem ale zwykle nie pozwalam mu skonczyc we mnie...teraz tak sie zdarzylo i jestem troche zmartwiona czy aby aby....jestem przewrazliwiona na temat ciązy...biore Cilest....jak jest z wami....

Gość niunia0000
Spokojne nic sie nie stało chyba jesteś faktycznie przewrazliwiona.

Gość martinez sanchez
:o taaa..

Gość smutna159
zawsze znajdzie sie ktos nie mądry na forum...nie potrafisz doradzić wiec dziękuje....zmykaj stąd...

Gość ja też biorę cilest
już od ponad roku i mogę Cię zapewnić, że w ciąży nie jesteś :)

Gość smutna159
Dziekuje Ci kochana....

Gość niunia0000
debili faktycznie nie brakuje na tym forum , możesz byc spokojna ciąża ci nie grozi.

Gość a ktoras z Was
bierze Diane może ?? i miala taki przypadek jak autorka ?

Gość jeeeejku
Co za różnica jaka nazwa tabletek?? Sa antykoncepcyjne i mają określone działanie bez względu na nazwę... Prawidłowo przyjmowanie tabletki nie powinny dopuścić do ciąży... Nie powinny ale zawsze pozostaje ten minimalny margines, i nie ma tu żadnej różnicy czy Cilest, czy Diane czy Yasmin. :/ Do autorki: po to są tabsy, by facet mógł spokojnie w Tobie skończyć i po to, żebyście oboje moglo czerpać z tego przyjemność ;-)

Gość jeeeejku
I pamiętaj, że ten niewielki odsetek dziewczyn, które wpadły, istnieje zapewne tylko dlatego, że neistety zmuszone jesteśmy czasami przyjmować antybiotyki, mamy biegunki, wymioty i być może nie każda tabletka się wchłania. Dodam, że też miałam obawy przed kończeniem we mnie, ale doszłam do wniosku, że nie po to truję się tymi hormonami, żeby nie czerpać z tego maksymalnych korzyści;P

Gość martinez sanchez
dziewuszki to moze poczekajcie jeszcze z tym seksem :o bierzesz tabletki i jeszcze schizujesz paranoja

Gość taka mała niepewna
a dziewczyny macie jakieś straszne skutki uboczne brania antykoncpcji? Co u was sie objawia najbardziej?

Gość skonczcie z zakladaniem
tak glupich tematow kretynki!!!!!!! ulotki czytac nie umiecie czy co??? moze najpierw do szkoly a potem do sexu!!! szalu mozna od tego dostac!!! po cholere bierzesz te tabl ?? no po cholere powiedz mi>>> bo mi sie wydaje zeby w ciaze nie zajsc!! kurwa mac oszalec mozna!!!!

widac mirtinez sanchez ty tyle wiesz o seksie ze az glowa mala...czyli nic !!! Ile jest przypadkow , gdzie kobiety regularnie braly tabletki i co ??? ciąża !!!! Ach wiele sie musisz jeszzce douczyc !!!

Gość Purpurowaaa Łza
ja kiedys bralam Cilest, miałam 19lat, miałam skutki uboczne i jak poszlam do innego lekarza - to nawrzeszczał na mnie, czemu delikatna mloda osoba truje sie tabletkami dla 40letniej kobiety. tam jest jakis zabujczy skład hormonalny.

Gość beno
do autorki topiku- Durna to ty rzeczywiście jesteś, skoro dziękujesz komuś na forum za zapewnienia, że nie jesteś w ciąży. Jeśli jeszcze w to wierzysz- to jesteś głupia jak paczka gwoździ. Do lekarza lepiej idź, albo zrób test.