Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolny tybetańczyk

APEL O WOLNY TYBET ...przeczytaj i przekaż dalej

Polecane posty

Gość wolny tybetańczyk

do wszystkich zainteresowanych.....jezeli popierasz wolny tybet i prawa człowieka zaprzestań nabywania produktów firm sponsorujacych olimpiade nie wyjezdzaj do chin by ja ogladac a takze nie ogladaj reklam z nia zwiazanych i nie ogladaj samej olimpiady....jako konsument masz ogramna wladze i w sprawie`wolny tybet´ mozesz wiele zdzialac nie inwestujac w sponsorow ktorzy zasilaja finansowo kraj nie zaslugujacy na zaszczyt owego wydarzenia..... podejrzewam ze wiekszosc z nas zawsze chciala cos zrobic by pomoc w wielkich i waznych dla swiata sprawach....teraz mamy okazje....nic nas to nie kosztuje a konsekwencje moga byc zaskakujace.... jeżeli masz choć odrobinę współczucia dla umęczonego narodu tybetańskiego przekaż ta wiadomosc swoim znajomym I Ty możesz zrobić coś dla Tybetu!!!

Gość dajciee
dajcie liste produktowwwwwwww chinskich

no niby mogę mieć. ale mam też współczucie dla samych Chińczyków, którzy za np. kradzież portfela białego człowieka dostają z miejsca kulkę w łeb. :O

Gość umc
juz samo zaprzestanie kupwania produktów made in china wystarczy a z samej polski to i tak duzo nie wyjedzie bo to nie zachod............ ale... do 2050 roku mamy jak w banku ze chiny staną sie gospodarczą potęgą nr 1 na swiecie nawet jezyk chinski zostawi za sobą angielski a tybetanczykow jest mi naprawde szkoda, widziałam ostatnio w tv jak są codziennie traktowani......

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

slyszalem ze polscy sportowcy maja przygotowany protest na olimpiadzie w chinach pojada na olimpiade co prawda, ale nie beda zdobywac medali

Gość jedziemy z chuujami
cały swiat jeebie tybet nawetpolska o tym wie ze chincziki żołte są i tybet w dupsko jeebią 😭 lalalalalalala lilililili lelelelele sratatatatatata