Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoool

Nie ufam lasce, która miała chłopaka, bo nawet jak z nim nie spała to...

Polecane posty

Gość Przemoool

Pewne rzeczy pewnie z nim robiła. Wątpię, że kończyło się na przytulankach i pocałunkach. Na pewno były zabawy bez bielizny, petting i pieszczoty narządów płciowych, rozbierane, nagie randki. I co z tego, że on jej penisa do pochwy nie włożył, jak się nago oglądali i robili razem różne "świństwa"

jak miała własne mieszkanie lub kase na holtel..no zgodzesie..i taka moralnosc.. ale jak zaczeli do rozmow przyjazni to mozna chodzic za reke i zycie plynie inaczej. gdzie to niby mili robi? u rodzicow:D? czy gdzie?

Gość Przemoool
Większość nastolatek przed 20-stką jest po pierwszym razie, nie mówiąc o pettingu. 15-letnie smarkule zdejmują gacie przed chłopakami, albo przynajmniej sam stanik

kiedys te co szły do zawody tak robiły a te co do szkol srednich nie w glowie im było takie cos, miały wikesze aspiracje. a teraz? dzieci rozwydrzone...rodzice im pobłazają..maja kase, komory, kase na hotlee wyjazdy..dziwki nie widza co z zyciem zrobic i tak robia:) ich sprawa. Ale widac, ze zle na tym wychodzą.

Gość Przemoool
Najgorsze, że takie dziewczyny dalej się uważają za dziewice, mimo, że pieszczoty nago nie są im obce

Gość sa na szczescie jeszcze
sliczne dziewczyny, ktore nie mialy chlopaka na dluzej i nic nigdy z facetami tego typu nie robily, nigdy nie byly w zwiazku na dluzej i sa czyste jak lza, nie ma jeszcze za soba zabaw na golasa

Gość taka jakas see
głupoty piszesz, pewnie masz 17 kat i goowno w glowie

Gość Przemoool
Chce czystej dziewczyny, nie mam gówna w głowie, jakbym miał gówno w głowie to bym na takie rzeczy nie patrzył w ogóle, tylko bzykał co popadnie

Gość zainteresowana tematem.
A ile masz lat?

Gość no to zburzę twój
światopogląd, bo mam 23 lata, miałam chłopaka, widział mnie w majtkach, ale nigdy nie robił nic ze mną, ani ja z nim, a już na pewno żadnych świństw:) Poza tym moim zdaniem jesteś zwykłym stulejem:classic_cool:🖐️

Gość Przemoool
A to co pisze to niestety prawda jest, bo tak z dziewczynami jest, że z chłopakami to tylko buzi sobie nie dają

Gość no to zburzę twój
Aha, dodam ze miała chłopaka prawie dwa lata:)

Gość Przemoool
no to zburzę twój, bardzo rzadki przypadek, większość dziewczyn, które miały chłopaka zdjęły przed nim majtki, albo chociaż stanik i pieściły się na golasa z nim

Gość do prawiczka
to znowu ten od dziewic sie odezwal! skoncz z tym! dni leca a z kazdym dniem coraz ich mniej...tzn dziewic.jak sie pospieszysz to przed 60 moze jakas zlapiesz powodzenia:)

Gość Przemoool
Ale takich przypadków jest mało, teraz jak chłopak zaczyna chodzić z dziewczyną, to nagość i robótki ręczne wchodzą często już przed miesiącem chodzenia

Gość taka jakas see
glupoty piszesz, nie znajdziesz doroslej kobiety ktora nie miala w zyciu faceta i chociaz z nim petingu nie uprawiala normalna sprawa, pociag sexualny... chybamze szukasz słonecznej szesnastki to wspolczuje:O

Gość do prawiczka
idz do zakonu czlowieku! tam bedziesz mogl sie nagadac o rozwiazlosci swiata ile zechces miedzy takimi jak ty

Gość Przemoool
Są dziewczyny bardzo atrakcyjne, które tylko randkowały z wieloma facetami (z każdym krótko), ale do niczego między nimi nie dochodziło. Nie każda dziewczyna będzie uprawiać petting z kimś kogo nie kocha i zdejmie przed nim bieliznę. Dziewice zawsze jeszcze jakieś są

Gość zgasia
mnie nigdy zaden facet nie widzial w majtkach, juz nie mowiac, zebym miala je sciagac. Ale za to ilu facetom loda robilam, to nie zlicze :)

Gość Przemoool
Zresztą wolę tą słoneczną 16-stkę, niż dziewczynę po 20-stce, która nagość z facetem czy petting nago ma już za sobą

Gość love is everywhere
puknij sie w czolko

Gość do prawiczka
sa ale z kazdym rokiem sa coraz mlodsze od ciebie

Gość Przemoool
Mógłbym być z młodszą dziewczyną, czemu nie. Wolę młodszą, niż moją rówieśniczkę, która ma za sobą iluś tam partnerów, oraz takie sprawy jak oral czy anal. Brzydzę się dziewczyną, co ma ledwo 20 lat i już uprawiała seks analny, dla mnie to chore

Gość taka jakas see
nie koniexcznie ale z wypowiedzi wychodzi ,ze jestes bardzo mlody jeszcze ci sie podejscie zmieni jak sobie uzyjesz:O

Gość do prawiczka
a ty ile masz?jak bedziesz mial 30 zadna 16 tka na ciebie nie spojrzy w wieku 16 lat starsi faceci dla dziewczyn sa obrzydliwi

Gość Przemoool
Ale póki nie użyłem to mam prawo wymagać od dziewczyny czystości, gdyż sam jestem czysty

Gość do prawiczka
zrob cos dla kobiet z tego swiata i idz do zakonu