G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Spokój... Jestem oaza spokoju. Wdech …. Wydech. Leżę w łóżeczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, G. Swenson napisał: Chart surfer i Małgorzata, moja ulubiona prowadząca. Wydała ciekawą książkę. A svenowi hannavaldowi kibicowałaś czy Małyszowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: Czasy som choojowe kiedyś w sony center był telewizor sony droższy od dziadka mieszkania to był przepych dzisiaj to dla plebsu wszystko Dlatego nie jesteś już żadnym bonzo. No przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Leze w lezaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, G. Swenson napisał: Jesteś wyjątkowo wredna i bezczelna jednostka. Do Ciebie nie da się inaczej. A coz ja takiego wrednego napisałam? Poddaje tylko w wątpliwość twoja prawdomówność ale czy rzucam bluzgami jak ty na prawo i lewo? Wiec nerwy w konserwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie, to właśnie ci opisywani przez Ciebie na fejsach wypisują że dzieciństwo z pajdą chleba z cukrem bylo lepsze A chleb z cukrem to i nawet dzieciaki czasem teraz jedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dlatego nie jesteś już żadnym bonzo. No przykre. A wiesz co jest najbardziej zabawne on miał max 73" coś takiego a ja mam dzisiaj 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sаnchez 3 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Cynamon napisał: oczywiście że praktykowałaś przecież znamy cię nie od wczoraj Mogę to potwierdzić. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Leze w lezaczku Nadziana czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, draże korsarze napisał: A coz ja takiego wrednego napisałam? Poddaje tylko w wątpliwość twoja prawdomówność ale czy rzucam bluzgami jak ty na prawo i lewo? Wiec nerwy w konserwy Kim ty jesteś, by poddawać czyjekolwiek słowa w wątpliwość? Jesteś nikim. Edytowano 2 godziny temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: Nadziana czy nie Jak ponczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Kim ty jesteś, by poddawać kogokolwiek słowa w wątpliwość? Jesteś nikim. Czyjekolwiek elokwętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, G. Swenson napisał: Grzywka była natapirowana a kuc wysoki. ...ko. O jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Czyjekolwiek elokwętna Elokwentna jak już,dzido. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Kim ty jesteś, by poddawać czyjekolwiek słowa w wątpliwość? Jesteś nikim. A ty kim prócz wybitnym skoczkiem narciarskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Elokwentna jak już,dzido. Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jak ponczek Zobacz jaka piękna miłość https://www.tiktok.com/@myeternityheart/video/7567536702311435551 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: A svenowi hannavaldowi kibicowałaś czy Małyszowi? Simson Amman był najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Dirty Sаnchez napisał: Mogę to potwierdzić. Bardzo trudno odgadnąć czyje to konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A ty kim prócz wybitnym skoczkiem narciarskim? Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i pomyśl, co w nim jest nie tak. Dojrzyj. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tak szczególnie tak napisał: Zobacz jaka piękna miłość Gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sаnchez 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Bardzo trudno odgadnąć czyje to konto. Lubisz to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Gdzie Odśwież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sаnchez 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i pomyśl, co w nim jest nie tak. Dojrzyj. Nie kopie się leżącej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tak szczególnie tak napisał: Odśwież Andzelina robiła to gdy nie było modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dirty Sаnchez napisał: Lubisz to... Masz jakiś problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dirty Sаnchez napisał: Nie kopie się leżącej. Racja. Śmieszą mnie osoby, które są w rowie mariańskim, a wydaje im się, że to Himalaje. Jestem głodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 3 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, tymczasowablokada napisał: Pytanie =Czy jest tutaj co czytać? Olać i niech się drze, jak stare gacie A ta dalej się pruje do ludzi? Łysa kiedy cie monż wyrooocha wreszcie żebyś ty się darła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Masz jakiś problem? To Puchacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach