Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoool

Nie ufam lasce, która miała chłopaka, bo nawet jak z nim nie spała to...

Polecane posty

a ja nigdy nie chciałem trafić na dziewicę:) jak chcesz dziewczyny na całe życie to pomyśl czy jest odpowiednią matką dla Twoich przyszłych dzieci, jak się zestarzeje, etc etc to jest ważniejsze od tego czy byłą z kimś czy nie.

Gość Przemoool
Uważam, że może być. Chyba żadna mnie tak nie zafascynowała jak ona, wiem, że jest dobra i wartościowa. Ale nie wiem czy ona by chciała być z prawiczkiem na stałe, można powiedzieć, że w stosunku do mnie to ona jest kobietą po przejściach

troszke z tego prawiczka nie wiadomo co robisz... co z tego ze nim jestes.... czy to o czyms swiadczy? jak juz bedzie jej raczej mio a nie odwrotnie... jedynie pamietaj ze kobiety niektore (wiekszosc majac powyzej 23 lat) ma swoje potrzeby i pewnie szybko cos zrobicie... coz moze wyglada to malo romantycznie dla Ciebie ale takie jest zycie ... a twoim zadaniem jest by w tym trudnym zyciu byc jej oparciem.. jak tak bedzie bedzie z toba na zawsze a chyba o to chodzi co? a nie to co bylo kiedys...

Gość Przemoool
Nie wiem czy będzie jej miło raczej nie. Miło to by może było dziewicy, że chłopak jest prawiczkiem. Ona ma 21 lat

najprawdopodobniej gówno ją to obchodzi- ważniejsze dla Niej będzie czy jesteś odpowiedzialny, dojrzały psychicznie, czy czuje się z Tobą bezpiecznie... to jakby troche ważniejsze.

Gość Przemoool
Moim zdaniem ciężko kobiecie (tej z pewnym doświadczeniem) widzieć w prawiczku prawdziwego mężczyznę

Gość slowik
Przemoolu, wszystko ułoży się , będzie dobrze. Uwierz w siebie. Ja doceniam u mężczyzn miłość i opiekuńczość. Życzę Ci udanego związku . Trzymaj się.

Gość Przemoool
Ta dziewczyna już miała np. przygodę, seks uprawiała nie tylko z miłości, pewnie ma dla niej duże znaczenie

a może po prostu SAM W SOBIE nie widzisz mężczyzny?? Może masz z tym problem i uważasz że ona tak myśl?? Zapewniam Cię że najprawdopodobniej nie ma to dla niej większego znaczenia, ważniejsze jest to czy umiesz sprawić żeby czułą się przy Tobie kobieco, niż to czy umiesz wszystkie pozycje kamasutry.

ciekawski na dłuższą metę sex jest bardzo ważny- po co nam kolejny topik następnej bezorgazmowej?:D

na dłuższą metę kolega nie będzie prawiczkiem:) mówimy o tym żeby zachował się jak pewien siebie mężczyzna a nie jak niepewny chłopiec. Zdobywca który wie czego chce i to bierze, a nie niepewne dziecko oglądające się za siebie

Gość Przemoool
Poza tym to by było dziwne małżeństwo, że mąż spał tylko z żoną, a żona dziewictwo straciła przed nim (i na dodatek miała kilku partnerów). Szczerze mówiąc nie słyszałem o takim

z takim podejsciem jakie ma autor do kobiet, jego dziewictwo rokuje właśnie na dłuższą metę;)

Nie wiem czy jesteś z innej epoki. Takie poglądy to mają ludzie z kółka różańcowego Takie wychowanie jest niedobre dla kondycji psychicznej. Człowiek jest człowiek i liczy się teraźniejszość Co było a nie jest nie pisze się w rejestr

Gość pattyy
Pan Przemol to chyba jakies problemy ze soba ma. Co chwile o nagosci wygaduje i z tego wielki problem robi. Takie czasy nastaly czlowieku, ze ludzie wczesnie sex uprawiaja i rozne swinstwa (jak ty to nazywasz) robia. Kiedys sex to byl temat tabu, a teraz wszyscy o tym mowia, i jawnie o tym rozmawiaja. Juz tak poprostu jest. No nie wierze ze jak sie w koncu odwarzysz zerż*ąć krórąś to nie wlozysz jej łapki do majtek........no w to akurat nie uwierze....

Przemoool-> przemyśl to co kilka osób tu pisało do Ciebie. Jeśli nie radzisz sobie z tym aby żyć normalnie, udaj się do psychologa, szczerze radzę!! Myśl o terażniejszości i przyszłości, a nie o przeszłości. Znam prawiczka który potrafił stworzyć udaną rodzinę z kobietą z dzieckiem- nie tylko nie przejął się przeszłością, ale potrafił stać się odpowiedzialnym i kochającym ojcem dla nie swojego genetycznie dziecka. On jest dla niego kochającym ojcem!! Na tym polega odpowiedzialność!! Przestań być dzieckiem, stań się mężczyzną!! Jeśli jej nie kochasz to daj sobie spokój i nie myśl o tym. Jeśli ją kochasz i wiesz że to TA DZIEWCZYNA to bądź z Nią szczęśliwy. Myślę że dalsze wałkowanie tego tematu nie ma sensu

"na dłuższą metę kolega nie będzie prawiczkiem" a ja Cie zapewniam, że będzie, bo to psychol co sie zowie i ten gosc ma liste kompleksów dłuższą niż Mur Chiński.. Dziwie sie, że rozmawiacie z nim jeszcze, bo to jest ten sam typ, ktory zaklada po kilkanascie tematów tygodniowo o dzierwicach, źle prowadzących sie kobietach, używajacych przygodnego seksu, zawsze mowi o tej ekwiwalentności doświadczen itp... Ten koleś ma we łbie sieczke

"udaj się do psychologa" raczej psychiatra i długotrwała terapia kliniczna mogałby tu cokolwiek zdziałać :P

Gość slowik
Dajcie spokój Przemoolowi.

no tak, ale przekonywanie tego świra nie ma sensu, lepiej juz sie z niego ponabijać :P

- Czystość wody i powietrza stanowi niekwestionowaną wartość, uznawaną nie tylko przez ekologów. Czyste złoto, czysty zysk jest przedmiotem marzeń nie tylko złotników i biznesmenów. Nawet czyste samochody, czyste okna, nie mówiąc już o czystych nogach, paznokciach i uszach, są powszechnie uznawane za coś pożądanego. Tymczasem czysta dziewczyna, czysty chłopak, czystość moralna, czystość obyczajów - to terminy jakby wstydliwe i przestarzałe. Tak jakby czystość osoby nie była najwyższą wartością i bezpośrednio się nie przyczyniała do jej szczęścia. Czystość osoby i jej relacji z drugimi jest wartością obiektywną i szczęśćiodajną! Jest drogą do świętości i szczęścia wiecznego. -

My przemoolowi przeciez dajemy spokoj... Za to jemu nie dają spokoju te wszystkie pseudodziewice, ktore rozbierały sie przy innych facetach i były moze nawet penetrowane analnie :P Ja mysle, że Przemool powinien poszukac sobie kobiety na necie... Za niecały tysiąc złotych, będzie miał wierną mu, zawsze chętną dziewice, z trzema wibrującymi otworami - i kompletnie bez przeszlosci sexualnej :P

Beszeket... Mylisz pojęcie czystosci metaforycznej z czystością dosłowną i stąd ta pozorna dychotomia odbioru czystości przez społeczenstwo... To tak jakbys powiedział, że zawód rzeźnika jest społecznie akceptowany i co wiecej bardzo dochodowy.... a Nocny Rzeźnik z Chicago był ścigany i nikt zrozumienia mu nie okazywał, aż wreszcie skonczył chyba w komorze gazowej :P

sam straciłem prawictwo dość póżno(23), więc wiem jak mocno to może się odbić na psychice, poczuciu wartości etc Stąd jeszcze raz napiszę- jeśli ze swoimi problemami emocjonalnymi sobie nie radzisz to udaj się do psychologa. To nic wielkiego, a bardzo pomaga w życiu.