Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziei

problem z paskudnym zapachem penisa-skóry tuż po umyciu, pomużcie! licze na was

Polecane posty

Gość beznadziei

Witam, od dwóch tygodni mam naprawdę ogromne zmartwienie, mam 17lat jestem jeszcze prawiczkiem :) ale jak wspomniałem od dwóch tygodni czuje obrzydliwy zapach, wydaje mi się że wydobywa się on z penisa ale możliwe że ze skóry , zapach jest naprawdę obrzydliwy i wyczuwalny przez inne osoby, mam z tym duży kompleks i nie wiem co robić :( biorę prysznic 2 razy dznieniie rano i wieczorem ale zapch już po 10min wraca, penisa od kiedy ten fetor się pojawił myje jeszcze częsciej mydłem ale to nic nie daje jestem załamany, chodzę do szkoły i mam problem z zaakceptowaniem siebie ostatnio, koledzy się śmieją koleżanki patrząc z obrzydzeniem, CHCĘ SIĘ TEGO POZBYĆ!!! tylko nie wiem jak mieszkam w niewielkim miasteczku i nie ma tu żadnego dermatologa czy urologa, może ktoś z was miał podobny problem może wystarczy kupić jakąś maść słyszałem o Clotrimazolum może mam bakterie.. bardzo proszę o pomoc... liczę na was..

Gość Rafik2008
idz do apteki powiec oco biega i ci cos dadza

serio beznadziejnie:O ale poważnie nos gacie tylko z bawełny myj fiuta żelem do higieny intymnej - nie mydłem! Myj dokładnie pod napletem bo może tam gromadzi ci sie ten smród nie wiem:O POlecam żel intima lub AA, kupisz nawet w supermarkecie. Jesli nie miałes kontaktów seksualnych rzeczywisice sprawa twojej choroby jest podejrzana. sprobuj iść do lekarza. to zaden wstyd. 3maj sie

Gość najlepiej to
wymocz wacusia w wodzie z octem. Mojemu pomoglo.

Gość grzybiarz
masz grzybka, nie smierdzi nie ma zadnych pryszczy tylko bije z niego jak z murzynskiej chaty. idz do lekarza dostaniesz masc + antybiotyk. masc stosowac 2 tyg tabletki 4 dni i bedzie po sprawie. wszystko na recepte.

Gość tralalalaa
Do urologa koniecznie, nawet jeśli nie ma go tam, gdzie mieszkasz to poszukaj w najbliższym mieście. To najprawdopodobniej grzybica i samo nie przejdzie.

Gość beznadziei
jeśli to grzybica to cienko.. :/ ale jak to mnie dopadło?? a nie ma jakiejś maści bez recepty skutecznej ?? to było wiele ułatwiło :)

Gość grzybiarz
pwoem ci tak jak masz panne z ktora smigasz wyslij ja do gina bo ona pewnie ma tosamo. doktorek wypisze jej i tobie recepte. to wiele ułatwi

Gość grzybiarz
o hoho prawiczek, skad ten syf. basen nocleg w hotelu u kumpla, założyłes stargo majty a on smiga po agentórach.

Gość Stefan Gitatra
a po seksie jak sie go nie umyje odrazu to tez wam smierdzi? no bo akurat u mnie tak i nie wiem czy w koncu to normalne czy nie?

Gość Grzybica
Kup w aptece masc Betadine, jest bez recepty - ma pewno pomoze.