octavia 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 \'W pierwszy dzień miesiączki wzięłam wspólną kąpiel z moim facetem. Do stosunku nie doszło ale dostał wytrysk w wannie. Ja także byłam po pierwszy opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych-czy one też chronią w przerwie 7 dniowej? Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jenny 24 Napisano Kwiecień 7, 2008 pocztaj ulotke, dokształc się i dopiero bierz sie za sexik czy tam kąpiele... niemożnością jest abyś była w ciąży!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jenny 24 Napisano Kwiecień 7, 2008 po pierwsze dzieci z kąpieli jest na nasz zapewne niewiele naszym świecie a po drugie mimo 7 dniowej przerwy bez tabletek jestes zabezpieczona, bo 7 dni to za mało na wykształcenie sie i uwolnienie komórki jajowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
octavia 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 to nie ma się czego obawiać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
octavia 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 to nie ma się czego obawiać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beeeeeeeeeeeee Napisano Kwiecień 7, 2008 Dziewczyno, przeciez wszyscy ci pisza wyraznie i po polsku - Nie masz sie czego obawiac. Nie jestes w ciazy i nie zakladaj kilku topikiow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
octavia 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 dziękuję za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach