Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only ju

jaki powinnam nosic rozmiar stanika??

Polecane posty

Gość only ju

w biuscie mam 96 cm a pod biustem 82 wszytskie te pusz apy rozplaszczyly mi biust jak dobrze dobrac stanik???

Gość albo raczej
www.biusciaste.prv.pl 🖐️

Gość gawi
to jest świetny portal, wpisujesz swoje wymiary i dziewczyny dobierają ci rozmiar idealnie. Okazało się ża ja nosze 70D a wczesniej najczęściej nosiłam 75B http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 tutaj możesz wpisać swoje wymiary i przelicznik wskaże ci twój rozmiar http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html wg niego powinnaś nosić 75D

Gość only ju
to niezle a ja nosze 80b nic dziwnego ze moje cycki sie rozplaszczyly za mala miska:// i niby metoda mierzenia pod biustem to obwod a roznca obwodu i w obwodzie to miska.....

Gość gawi
75 może wydawać ci się za ciasny ale to tylko pierwsze wrażenie, potem będzie bardzo dobrze, nic nie będzie ci się przesuwać, nie będziesz musiała go poprawiać ani nic z tych rzeczy

Gość krishna
dziewczyny a gdzie moge znalezc stanik 60 A?

Gość no to niezle
zawsze nosilam 75C, a z obliczen wynika, ze powinnam nosic 75E:D mam pod biustem 81 w biuscie 97

w biuście mam 80/81 cm pod biustem 63cm noszę 70A/B wiem, że to chyba zbrodnia dla mojego biustu... :O Jaki powinnam nosić? Wyszło mi 55F :O Przecież ja takiego nigdy nie znajdę :O

Gość gawi
Znajdziesz, trzeba poprostu pochodzić po sklepach i szukać, na forum gazety dziewczyny też tworzą bazę sklepów w których można dostać inne rozmiary niż 75B, warto tez poszukać na allegro i ogólnie w necie Cherry_ wejdź na forum gazety: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 tam dziewczyny dobrze się na tym znają więc pewnie ci coś doradzą

Kurcze....ja mam pod biustem 79 w biuscie 96 według powyższego kalkulatora powinnam nosić 70 G...... Noszę 85 B i jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w takim rozmiarze......przecież ze 3 osoby by mi wlazły w niego. Dziewczyny jak wy się czujecie przechodzac na takie ekstremalne rozmiary?

Gość gawi
Ja czuje się rewelacyjnie, tzn mój nie jest aż tak "ekstremalny" 70D, ale naprawdę warto pochodzić i poszukać aby chociaż przymierzyć taki rozmiar i zobaczyć, ja widzę dużą różnicę i jest o wiele wygodniej