Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cuban

Złamane serce

Polecane posty

Gość Cuban

Moja chistoria zaczeła sie na lotnisku poznalem spoko dziewczyne wszystko we mmnie sie gotowało.Ona leciał do Gdanska a ja do Katowic pisalismy sms.Kiedy wrócił do Anglii nie dawała znac przez pół roku >Odezwała sie po takim czasi i wytumaczyła mi ze miał problemy ze swoim ex, chciała sie spotkac Spotkałem sie znia było dobrze,poszlismy do pubu i spedzilismy tam miły wieczór.Powiedziała mi ze zalerzy jej i nie wróci do niego po tym co jej zrobił.Na drógi dzien nie odzywała sie odezwała sie za 2 dni i napisała ze niechce mnie skrzywdzic ale ona nie moze patrzec jak jej były płacze,i nie chce mu sprawiac ból.Mineło 2 tygodnie cały czas ze mna pisała i spotkała sie tym razem bylismy 13 godzin ze soba namietne pocałunki czułe spojrzenia.Teraz ona mi pisze ze nie jest gotowa na zwiazek moze sie to zmieni bo jest po trudnych przejsciach i pisze ze jest szansa i nadzieja Zostanmy przyjaciułmi narazie tak musi być to ze mna jest cos nie tak nie z toba ale teraz naprawde nie jestem gotowa nie mówie ze to sie nie zmieni i ze tak bedzie cały czas ale ty nie przejmuj sie mna zyj normalnie i nie odrzucaj okazji jesli jakas sie trafi.Nastepnie mówi mi ze była z kolesiem wciazy 9 miesiecy temu cały czas mieszkaja razem i on chce do niej wrócic ale ona do niego nie .Rozumiem ja doskonale ale jak myslicie bedzie zemna mi na niej zalezy mysle o niej i rycze jak beksa pztrze sie na fotki rycze .Niewiem co mam robic nie pisac nic do niej to powie wtedy ze mi nie zalezy na niej a ja chce zeby myslała inaczej tak jak naprawde jest.

Gość gość
3 lata temu zostałam odtrącona przez miłość mojego życia. Stało się to z mojej winy, a raczej głupoty. On się ożenił i ma dziecko a ja nie miałam kompletnie nic. Mimo dobrych przyjaciół, rodziny, znakomitego wykształecnia, dobrej pracy nie czułam jakiejkolwiek satysfakcji z życia. Nie czułam nic. Ani radości, ani złości, ani smaku jedzenia. A najgorsze było poczucie winy. Nie mogłam wybaczyć sobie tego, że zaprzepaściłam szansę na to uczucie. W końcu zdecydowałam się że musze tio zmienić. Odzyskac go za wszelką cenę. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl. Na efekt musiałam poczekać 2 miesiące. Ale udało się. Porzucił żonę, żeby wrócić do mnie. Dziś jestem najszczęsliwsza na świecie