Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

No nie! po prostu tragedia z tymi facetami.

Polecane posty

w ostanich dwóch latach poznałam chyba z 8 facetów z kótrymi jakoś się bliżej poznałam, zaprzyjaźniłam i kótrych polubiłam. Oczywiście, chciałam sobie przygruchac jakiegoś partnera i przygladałam się owym panom który by sie najlepiej nadawał. Przyjaźnie były, piekne, słodkie.. a z czasem okazało się że każdy z nich to najzwyklejsza ciota, która a) chce mnie zaciągnać do łóżka. b)wręcz przeciwnie ma zachamowania w seksie, c) chce sobie pograc na moich uczuciach d) nie wie czego chce e) potrzebuje mnie do wypłakania się w rękaw. Jedyny fajny i normalny facet okazał się... byłym kryminalistą. I to koniec złudzeń.

Gość nineczka212
moze jest chamski w łóżku? ;-)

Gość ofe rma
fajną masz definicję "normalnych" facetów. a zahamowania się pisze przez samo h.

Gość fdsewr
niezla kurewka z ciebie jest .

Ja miałam podobnie - z tym, że mój jedyny warty uwagi \"zapomniał\" mi powiedzieć, że wykręca się chorobą psychiczną od więzienia. Wyszło jak dwa dni po zaręczynach w końcu go zamknęli.

Gość ofe rma
fajne z was dziewczyny skoro "normalni" to dla was jacyś kryminaliści. najważniejsze to mieć odpowiednie priorytety w życiu, nie? ;)

Nie, już nie będzie dobrze. Znam ten gatunek na wylot.

Gość
To że chce Cię zaciągnzć do łóżka uważam, że zaleta nie wada;)

Gość też coś - fryderyki oglądam
"a) chce mnie zaciągnać do łóżka. b)wręcz przeciwnie ma zachamowania w seksie, d) nie wie czego chce" To chyba TY nie wiesz, czego chcesz, skoro i a) źle, i b) niedobrze. :O Tak to możesz długo szukać - a może by tak urealnić spojrzenie na życie?

Gość dziwna jestes retro
najpierw się kurwiłaś, dałaś sobie zrobić dzieciaka jakiemuś leszczowi a teraz dziwisz się, że interesują się tobą tylko kurwiarze. takie życie.

Gość
Też tak myśle, ze autorka nie wie czego chce, albo się za duzo kretynizmów o zołzach naczytała/

Gość
Sumienie bo nie rozumiem kobiet, mężczyźni po to są, żeby sas zaciągać;) a tu jakaś pisze: jak fajny i normalny to kryminalista ,,:D nic tylko usiąść i narysować normalnego faceta

seeni, bo autorce nie chodzi o to zeby cos sensownego napisac, tylko zeby sobie ulzyc bo albo facet jest zboczeniec albo ma jakies zahamowania wg niej :D i badz tu madry zreszta sadzac po innych jej tematach to chyba jej sie zwyczajnie nudzi i postanowila poprowokowac :D