Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luksja2w1

jestem rozbita, rozmamłana, nie wiem co ze mna bedzie

Polecane posty

Gość luksja2w1

od kilku miesiecy nie mam pracy. Dostalaam w poprzedniej porzadnie w kosc, zalamalam sie. Co rano nudze sie ze strachem o jutro, o przyszlosc. Najgorsze, ze ja przez te pare miesiecy oprocz zaplanowania sobie pracy praktycznie nic nie zrobilam, zeby ja znalezc:( Stalo sie ze mna cos glupiego i dziwnego i teraz nie umiem sobie wybaczyc tej straty czasu. Siedze na glowie matce, nie dziwota, ze mi to wypomina /zreszta ona mi wszystko wypomina i nigdy nie pochwali/.... nie chce sie juz wyzalac, ale nie mam go kogo geby otworzyc. Nawet z facetami sie nie spotykam, bo powiedzialam sobie, ze najpierw znajde prace a potem randki. kicha normalnie ...:(

Gość mieir
a co myslisz ze nie mozna chodzic na randki bez pracy ?

Gość luksja2w1
mieir-->nie mozna:(

Gość mieir
dlaczego ? MOze milosc doda ci skrzydeł . JAk nie masz nikogo to ci sie nic nie chce.

Gość luksja2w1
ja nie chce tak ...juz kiedys tak milosci szukalam. Jestem za slaba, zeby przezyc kolejne rozczarowanie :( Wiem, ze zanim sama ze soba nie zrobie porzadku to nie spotkam kogos. A poza tym ja sobie zalozylam, ze poznam go w jakiejs trudnej sytuacji zyciowej, tak czuje, ze tak bedzie :) A nie na randkach w necie.

Gość luksja2w1
mam swiezo pomalowane pazury:D...humor mi sie poprawil, ze sie zdobylam na to... poza tym ja jestem malkontentka i potrzebuje pogodnego mezczyzny, bo z takim smutasem jak ja sie dobrac to by byla tragedia...:o a ludzie sie podobno nastrojem dobieraja

Gość kiedyś RER
manicure to dobry początek :) no ja mam doła z innego powodu, akurat "pracowo" nie narzekam, ale uczuciowo jest do bani... ech!

Gość luksja2w1
RER 🖐️...no, pazury to maluje zawsze musowo...:D Przynajmniej tyle, ze o sibeie dbam, w wannie moge siedziec cala dobę i uwielbiam ladnie wygladac.

Gość izzzzzzzzzzzzzzka
to depresja,migiem do psychiatryy bo będzie gorzej,nawet sobie nie wyobrazasz jak cieżko może sie rozwinać depresja,jesteś na początku,potem nieleczona depresja uniemożliwia wszelkie normalne życie.

Gość kiedyś RER
W wannie to ja też lubię siedzieć :D ale często w ogóle mi się nie chce zadbać o ubiór i o wygląd. Popadam niestety w nastroje typu: po co mam się ładnie ubrać, skoro na jedno wychodzi, czy jestem w dresie, czy w sukience.

Gość luksja2w1
co rano sie budzę mialo byc a nie "nudzę"...kurcze no... izzzzzzzzzzzzzzka -->i co mi ten psychiatrra da oprocz leku? Ja szczerze mowiac czuje ze postawilabyo mnie na nogi posiadanie pracy i tylko to :(

Gość luksja2w1
ale milo, ze sie wpisalas izzzzzzzzzzzzzzka mimo, ze w moim przypadku same leki nie pomoga