Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeerertetg

Zazdrpszcze jej/

Polecane posty

Gość eeeeeeerertetg

zazdroszcze mojej przyjaciołce...Jest srednioladna ak jak ja przecietna ale ma duzo kasy.Mamy po 23 lata ona zarabia 5 tys na rękę!do tego mabogatych rodziców.Bardzo fajnie się ubiera a ja chodze ubrana spaskudnie teraz ostatnio powiedziała mi że zamierza zoperować sobie nos bo twierdzi że ma nieładny i zmieni kolor wlosów,poidzie do stylisty..A mnie nei stać na to żeby być ladną:(:(:(::( Jak sobie radzić z tym uczuciem zazdrosci?

Gość kicia w butkach
to co ona robi, ze zarabia w tym wieku 5 na rękę? moze to sciema i tyle nie zarabia,hę? :o

Gość Queen Lilith
zmien prace na lepsza

Gość eeeeeeerertetg
pracuje u rodziców w bardzo dobrze presperującej firmie doradctwa finansowego.

Gość eeeeeeerertetg
nie mogę ja pracuje tylkow weelkendy bo sudiuje dziennie

Gość kicia w butkach
aaaa no to widzisz...u rodzicow tak jej placą... kochana taka zgryzote jak Ty teraz to ma 90%populacji stawaj do walki i nie mysl o niej, bo sie do reszty zdolujesz-przerabialam to, uwierz mi, nie warto zazdroscic...🌻

Gość mieir
jezeli jej zazdroscisz to nie jestes prawdziwa przyjaciolka .

Gość werrka
a ty ile masz kasy?

Gość eeeeeeerertetg
najgorsze jest to że to ona mnie doprowadziła do takiego staonu,wie że ja nie mam kasy a wciąz gada o ciuchach o tym że naprzyklad nigdy by nie załozyła bluzki za 40zł bo to tandeta..o tym że dobra bielizna to jest od 300zł żestaniki za 30zł kupują wg niej tylko szmaciarze i tak wkoło...w ogole nie ma wyczucia

a myslisz moja droga ze pieniadze szczescie daja!!!bzdura ja mam kase i wiem ze pieniadze szczescia nie daja jeszcze zalezy co dla Ciebie jest szczesciem, kolezanke pochwal za nowy nos a ty kup gazete zobacz vco jest na topie, zrob porzadek w szafie kup pare modnych dodatkow, zadbaj o siebie sylwetka, wlosy, makijaz i chodz z wysoka podniesiona glowa !

Gość no to zrezygnuj z takiej
przyjaciolki, zero ambicji , nie musi do niczego sama dazyc. Nie ma celu, wszystko zapewnili jej rodzice. Nie cenie takich osob i jeszcze to gadanie.......

i najwzaniejsze zmien kolezanke!!!! moja przyjaciolka tez nie ma kasy jest biedna jak mysz koscielna, nigdy przy niej nie gadam takich tekstow, nigdy przenigdy!!!!

Gość eeeeeeerertetg
wiem dawno juz się nad tym zastanawiałam.Ta znajmość jest dlamnie toksyczna zle się czuje w tym układzie,wpadam w depresje kompleksy....Tylko za kazdym razem jak sie nei odzywam ona dzwoni i pyta co sie stało czy sie neie obraziłam Co jej powiedziec sorry ale nie bede sie z tobą zadawała bo ty masz kase a ja nie:O i wpedza mnie wkompleksy twoje gadanie?:O

ja mam np dobrze platna prace ale jej nie lubie po pracy bawie sie w moja prace z zawodu ktora daje mniej dochodu ale jestem szczesliwa, problem w tym ze caly dzien pracuje z jednej pracy do drugiej, ale nie ejstem zmeczona i robie to co lubie, wkrotce rzuce ta pierwsza dobrze platna prace bo nie bede wiecznie dziennie rano miec dola jaka to jestem nieszczesliwa robiac to co mi nie odpowiada jesdnak teraz nie mam mozliwosci pieniadze naprawde pomagaja ale szczescia nie daja! liczy sie pasja ycia a nie zera na kocie

a moze ta kolezanka dzwoni po to bo sprawia jej przyjemnosc bycie lepsza, czuje sie lepsza przy kims gorszym czytaj: mniej majetnym, czemu nie zadaje sie z takimi jak ona cos mi tu nie gra kochana! poprostu znajdz prawdziwa przyjaciolke, naprawde lepije siedziec w domu z mezem tylko w jego towarzystwie, lub miec jedna prawdziwa przyjaciolke nizeli otaczac sie wianuszkiem falyszywych przyjaciol lub jedna falyszwa ale majetna przyjaciolka, po co zeby miec sie z kim pokazac, olej ja i tyle!

Gość sowaaa
kobieto- pieniądze to naprawdę nie wszystko. Bądź ponad tym. A ciuchy to czysty snobizm. Śmieszą mnie ludzie, którzy oceniają ludzi po tym ile wydali na szmaty. Najważniejsze jest samozaakceptowanie siebie, swoich zalet i wad. Mi osobiście gila, kto ile ma kasy, ale co sobą reprezentuje

Gość
Kolejny argument za tezą iż między babami przyjaźni nie ma.

To ona jest zakompleksiona jeszcze bardziej niz Ty. Bądź sobą. Dbaj o figure tego nie da sie kupić. Bądx najlepsza w tym co robisz .

Gość kawa z sojowym mlekiem.
ale Ty zazdrosna... może Ty zaczniesz coś ze sobą robić? Może jak Cię to tak boli, to skończ tą znajomość. Swoją drogą ciakawa jestem co Ty tak studiujesz (dzienne), skoro robisz takie błędy interpunkcyjne i piszesz kompletnie nieskładnie...