Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_b

Co nim kierowalo?????

Polecane posty

Co kieruje facetem?Co on mysli? bylam z chlopakiem krotko... ale bylo nam na serio dobrze on tez tak twierdzil to co sie stalo ze bez zadnych uprzednich sygnalow po prostu przestal dzwonic...:/ doslownie z dnia na dzien i mimo ze ja sie odezwalam kilka razy dostalam cisze... w koncu przestalam pisac... i cisza trwa do teraz tj 4 dzien... :( pomocy!!

Gość sddf
nas się pytasz:D

wlasnie tak jak opisalas nie wiesz juz co piszesz?i o co pytasz?

tylko ze on tak wlasnie nie ma... i to jest najsmutniejsze... mialam okazje zaobserwowac jego zachowanie za nim jeszcze zaczelismy sie spotykac... i wiem co pisze!

jak to nie ma skoro napisalas cos innego? gdyby nie mial to bys tak nie pisala..

Gość byc moze.....
moze przyszedl mu rachunek za telefon i stracil przytomnosc?

wiesz to wydaje sie byc proste .. jeśli sie ne oddzywa znaczy ze nie chce kontaktu, lub chce go ogranczyc.. bo jesli mu zalezy to sie oddzywa.. raczej proste.. a czy on nowa zdobycz ma zy nie to juz nie wiem..

niemniej Ty chcesz widziec to w innych barwach i sie Ci nie dziwie. ja sie oczywiscie myslic moge.. choc wątpie..:) -- jednak czysta logika mowi cos innego jesli nam na kims zalezy to z nim chcemy spedzac czas itd.

moze byc tak ze probuje Cie do siebie zniechecic zeby zerwanie kontaktu nie bylo dla Ciebie zbyt duzym szokiem. facet jak nie pisze tzn ze mu nie zalezy i tyle, nie nalezy sie doszukiwac drugiego dna.