Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirek1999

ile dni od zazycia pierwszej tabletki anty.. mozna uprawiac sex bez ?

Polecane posty

Gość mirek1999

mam takie pytanie bo nie mam pojecia a moja dziewczyna tez sie boi. to pierwsze pigulki wiec jest schiza jak to dziala ;p czytam i czytam i nadal nie wiem.

Gość mirek1999
i jak to jest dziewczyny. bo wiecie to napewno dobrbze czy one naprawde daja taka skutecznosc ponad 90% ? bierze je od soboty regularnie :D kiedy mozemy zaczac sie Kochac bez ? :P napewno po okresie ale to jeszcze trwa i trwa ;p hehe

Gość mirek1999
bo mojej dziewczynie z pol roku temu przypisal jakeis tam nie znam nazwy. i brala przez miesiac bo byla z jakims palantem ;p no ale nie wazne. i miala recepte stara ale lekarz jej powiedzial ze moze te samo znowu brac :) ponoc jest napisane na ulotcec ze po 5 dniach mozna szaleec ;p kurded juz sam nie wiem. :)

Gość mirek1999
bo taka sprawa jest ze brala kiedys jakies tabsy nie znam nazwy z miesiac ale przestala bo byla z jakims palantem. tzn sie z nim rozstala. i miala stare recepty i byla u lekarza i powiedzial ze moze znowu to samo brac. bez zadnych badan... kurde juz sam nei wiem ;/ a chce bardzoooooooo :D ponoc w ulotce pisze ze po 5 dniach mozna szalecc :) czekam na opinie :)

Gość mirek1999
tzn co z tą gumką? :P w jakich przypadkach ? bierze regularnie ;D ja tego przypilnuje ;p hehe

ale to wszystko zależy jakie tabletki. Moje chroniły od pierwszej prawidłowo łykniętej tabletki( czyli w pierwszym dniu okresu) Wiem że w niektórych trzeba odczekac jedno opakowanie do całkowitej skuteczności. Skutedcznośc brania, a tolerancja tabsów przez organizm są to swie różne kwestie. Chyba że ta nietolerancja polega na biegunce czy wymiotach, w każdym innym przypadku mimo np tycia, czy spadku libido (najczęstsze objawy źle dobranych tabletek) tabletki mają działanie zabezpieczające.

Gość mirek1999
no to w weekend szalejemy :D pozdro :D