Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dominika23

Balsam do twarzy

Polecane posty

Go艣膰 Dominika23

Czy moge u偶ywa膰 balsamu do cia艂a - Dave - do smarowania twarzy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dominika23
????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asik482
Ja kiedy艣 posmarowa艂am bronzj膮cym dove na twarz i wyskoczy艂y mi dziwne krostki:/ raczej nie ryzykuj, zreszta po co, kremy z dove a tak samo ten bronzuj膮cy s膮 w miar臋 tanie. Poza tym nie bez powodu na balsamach jest inf. ze nie stosowac na twarz. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominika23
ale mi nic sie nie dzieje, nawet chyba lepiej moja buzia wyglada. ktos stosuje balsam do cia艂a do twarzy? ja nie stosuje brazujacego tylko nawil偶ajacy. a jest jakis krem brazujacy do twarzy ktory nie zostawia smug? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asik482
Hmm, no ale uzywasz tego balsamu bo nie mozesz dopasowac kremu czy jak?? Wiesz balsam ma zupelnie inne skladniki niz krem, lepiej nie ryzykowac potem na skorze moze to wyjsc. Co do kremu brazuj膮cego do twarzy to uzywa艂am dove, a teraz olay. Z obu jestem bardzo zadowolona, zadnych smug i ladny delikatny efekt:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominika23
mam sucha sk贸re i nie moge znale藕膰 nic nawil偶aj膮cego . mo偶e spr贸buje tego kremu dove . u偶ywam od czasu do czasu chusteczek brazujacych vichy. a czy po tym kremie brazujacym sk贸ra jest ca艂y czas delikatnie brazowa czy po demakija偶u sie zmywa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asik482
Po demakijazu nie, wiesz troche sie sciera po peelingu ale to normalne. Ja go nie stosuje codzienne tylko na przemian z kremami olay complete. Ale codzienne stosowanie na pewno da wiekszy efekt. Ja mam tez suche policzki i kremy na dzien i na noc olay complete swietnie mi pasuja, ale kazdy ma inaczej. Musisz niestety sama to wyprobowac, jednym odpowiada innym nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominika23
Dzieki wypr贸buje . :-) a teraz lece do pracy. Mi艂ego dnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asik482
:)

Udost臋pnij ten post