Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogumiła Kłykcińska

Serdecznie witam na Kafe forumowiczki ze Szczecina!

Polecane posty

Gość Bogumiła Kłykcińska

:-D

Gość szczecinianka blondi
niestety, nie mogę odpowiedzieć bo nie ma unas prądu psiakość! :-o

Gość Nałęczowiankę
To ma być "żart"? Witamy Ciebie także! To że w Szczecinie miejscami nie ma prądu, nie znaczy, że jesteśmy aż takim "ciemnogrodem" jak widocznie sądzisz. Takie coś jak laptopy są nam znane! A tobie zdrowy rozsądek wywiało pod Białystok? Serdecznie cię pozdrawiamy. Z jeszcze szerszym "uśmieszkiem" niż twój emoticonek

Gość laborant_Marek
ej, no ale co Wam dają laptopy, jak w mieście nie powinien działać ani jeden serwer? z drugiej strony Twój post jest dowodem, że (przynajmniej częściowo) internet w Szczecinie funkcjonuje... może serwery mają swoje źródła zasilania... pozdrawiam Szczecin!

Gość Stefan Gitatra
ja mieszkac w szczecienie i pradu nei ma. teraz siedze na dachu GPZ-tu (glowny punkt zasilania) i po skrosowaniu przewodow do stacji trafo 110kV przez specjalny modulator czestotliwosci oraz rezestory podlaczone rownolegle moge kondensatorem nastawczym zmieniac skoki napiecia by te odpowiadaly wartosci na plakietce przylepionej do mojego laptopa. powiem wam ze tutaj jest kaszana nie ma pradu a nieddlugo slonce zachodzi, chyba sie drysne do biedronki wykupic cala palete drazy, bo co ja zrobie bez pozywnego posilku???

Gość edeltrauda misiak
Stefan -> :-D trzymajta się tam... od południa idzie ocieplenie :-D

Gość Stefan Gitatra
to tez wczoraj udalem sie na pobliskie targowisko gdzie 95% sprzedajacych to kolory teczy. U znanego mi koreanca sprzedajacego jeszcze w tamtym roku najnowsze piżamy od gucciego i ck zakupilem kilo sledzi namiotowych, od chinczyka sprzedajacego krzaczkowe kursy jezykowe kupilem linke i murzyna z wielkimi palcami ktory sprzedaje i serwisuje zegarki zakupilem namiot made in china ochoczej nazwy pussy. tak teraz siedze na dachu i czytam instrukcje namiotu by ten byl mocno i dobrze rozlozony co dawalo by mi gwarancje bezpieczenstwa i poczucia szczescia i spelnienia. Narazie mam problem bo jeden rysunek jest podejrzanie zamazany i sklejony:( tak jak by ktos ta instrukcje juz uzywal..:( chce mi sie kupe. co mam i gdzie zrobic??????????