Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fartałapa

to paskudne bikini!

Polecane posty

nie potrafię się tam ogolić... wrastające włoski, krostki, strupki! Mam dość! Jak to zrobić? :( Czy tylko laser pomoze?

Dla mnie najlepszy jest krem Veet Duo Bikini czy jakoś tak. Dwie małe tubki. W jednej krem do depilacji a w drugiej po depilacji. Po innych kremach tez mam krostki.

Gość Asik482
Sama mam ten problem, jeszcze lato się zbliza. Moze faktycznie dobrze byloby zainwestowac w laser. Efekt jest na zawsze i ile problemu z glowy ...

Gość dla mnie najlepsze
okazało się depilowanie, ale koniecznie u kosmetyczki.polecam bardzo, 2 miesiące mam spokój , a kłaki coraz słabsze ha ha

tez mialam ten problem ale zauwazylam ze jak gole sie taką żyletką która juz była kilka razy uzywana to jest spoko i uzywam plynu do higieny intymnej ziaja fajnie sie pieni i jest delikatny. na wszelki wypadek jak po goleniu posmarujesz maścią clotrimatozolum(1.85zł) to naparwde wszytsko bedzie OK.ps.zawsze zostaje tez krem do depilacji tylko one brzydko pachną.

Ja mam maszynkę elektryczną z trymerem Braun bikini. Jest super,ma specjalne nakładki które nie uczulają. Od kiedy jej używam nie mam zadnej krostki! polecam!

tez uzywam golarki Braun, moze skora nie jest super gladka jak po depilacji woskiem lub pasta cukrowa (nie zawsze mi sie chce), ale nie mam zadnych krostek

Gość gwiazdka54
Mozecie napisac ile taka maszynka kosztuje?