blekitnooka 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 to ma jakieś znaczenie? bo nie wiem jak umówić się do gin. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka_wariatka 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 chyba w 8 ale w 10 to juz na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwszaaaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 8, 2008 Ostatnio bylam pierwszy raz u ginekologa i mam przyjść też na cytologię. Robi się ją NAJPÓŹNIEJ do 10 dnia cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak albo tak..... Napisano Kwiecień 8, 2008 Cytologię najlepiej zrobić zaraz po okresie do 8-10 dnia albo przed okresem. Chodzi o to, żeby nie w dni płodne, kiedy jest dużo śluzu, który może przesłonić pole widzenia. Zamazać obraz cytologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 Dziekuje za pomoc dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanussss Napisano Kwiecień 10, 2008 miedzy 10 a 21 dn cyklu o ile dobrze pamietam;] ma, bo ponoć mniej boli;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 umówiłam się na 8. dzień cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach