Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luba_b_b

czy mi wypada? ? ? ? napiszcie!!!!!

Polecane posty

Gość luba_b_b

czy wypada mi pójść na wieczór panienski kumpeli, do której nie jestem zaproszona na ślub i wesele(nie mam o to absolutnie żalu). Ona tez nie wie ze ja bym się pojawiła na wieczorze- bo takie rzeczy jak wieczór panienski robi się po cichu :))

Gość moze to byc niezreczne
dla niej i dla ciebie

Gość daj se spokój
cóż to raczej nie jest dobry pomysł

Gość pomysl trocheee
e no moim zdaniem nie wypada, bo potem miałaby się czuć zobowiązana zeby cie zaprosic na slub i wesele , a skoro nie zaprosiła cie do tej pory to znaczy, ze nie chce zebys tam byla proste po co chcesz sie wpraszac?

Gość moze to byc niezreczne
dokladnie tak - pewnie dziewczyny beda mowic o weselu i naprawde bedzie glupio- zepsujesz jej humor a i sama poczujesz sie nie najlepiej - albo nie zaporoszona, albo zaproszona na silę.

Gość Danu.
nie wypada się tak wpraszać🖐️

Gość Danu.
Zbieram znaczki poczty bułgarskiej i rzucam amatorsko oszczepem w kinie "Amarant" w Poznaniu, co powoduje u mnie radosny skurcz odbytu. :classic_cool:

Na moim wieczorze panieńskim były dziewczyny, który nie były zaproszone na ślub. To była okazja zabawy w szerszym gronie, bo wesele było skromne i dla najbliższej rodziny.

Gość luba_b_b
o własnie to nie ja sie wpraszam tylko zadzwonili do mnie ci co organizuja ten wieczorek zebym przyszła bo jestem jej kumpela....i własnie sama nie wiem...

a po co chcesz iść na wieczór panieński?? przecież nie jesteś zaproszona a ni na slub ani wesele na wieczór panieński też cię nie zparasza. ????????

ja bym nie poszla. a to wesel jest tylko dla najblizszej rodziny, tekie skoromne czy takie normalne. no bo jak zaprasza tylko rodzine to moze bym poszla ale jak nie to nie.

Gość Danu.
to wyżej to nie podszyw :classic_cool:

Na wieczór paniejski zaprasza się koleżanki, znajome, rodzinke bez względu na oficjalne zaproszenia na ślub czy wesele... Im więcej osób tym lepiej :) A na ślub z kwiatkami można iść też bez zaproszenia. Ja ostatnio tak byłam z połową mojej byłej klasy z podstawówki jak kumpela wychodziła za mąż :D

Gość luba_b_b
gdyby slub był u mnie na miejscu to na pewno bym poszła a jest daleko wiec do kosciła nie pojde...mnie to nie bedzie krepowało ze beda gadki o slubie..ale nie wiem jak z panna młodą...