Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluś....123

DEPRIM....KTOS STOSOWAŁ??

Polecane posty

Gość oluś....123

chciałabym zacząć to stosować, ale trochę się boję bo podobno dziurawiec....no coś tam z tym światłem że uczula, że nie można się opalać czy coś. czy ktoś z was to stosował i miał jakieś nieprzyjemne niespodzianki z tym??? i czy można stosować to z pigułkami anty??/no i jeszcze jedno pytanie...czy działa???

Gość oluś...123
heloooo nikt nie korzystał z tego???no proszę was

Gość a na co on jest

Gość oluś...123
na poprawe nastroju , na dodanie energii i ogólnie na to żeby nie zrzędzić i nie siedzieć w fotelu cały dzień i wk...się na wszystko

Gość z tabletkami anty nie wolno
stosować. Co do uczuleń na światło to z tym bywa różnie, zalezy od indywidualnych predyspozycji

Jeżeli są to tabletki anty-depresyjne , mogą występować jedynie klopoty w tolerowaniu jego np. brak łaknienia,zawroty glowy, ospalość itd.pozdro!!!

Gość oluś...123
naprawde nie można z tabletkami antykoncepcyjnymi tego stoswać???kurde a czemu???

Gość dziurawca nie wolno
stosować z bardzo dużą ilością leków bo wchodza w reakcje, chcesz stosować anty i dziurawca to przygotuj się na dzidzie bo osłabia działanie tabletek anty

Gość małgorz999
dawkowanie to 3 razy dziennie po jednej tabletce wiec czy mozna przy tabletkach anty brac tylko jedna????

Gość jakamala
stosowalam juz od wawna i kilka razy. kiedys na mnie dzialal. wydawalo mi sie że mi jakos lepiej weselej. ostatnim razem mialam depreche , wyjadlam duża paczke i mała w jednej kuracji i nic. sama juz nie wiem. ale chyba cos w tym jest. polecma inne tez wyciagi z dziurawca, bo deprim zdecydowanie sie drogo ceni. a tego co pamietam dokladnie ten sam skaldnik jest w innych odpowiednikach, kilkakrotnie tanszych/pozdrawiam

Gość jakamala
jedna tabletka na ciebie nie podziala. trzeba 2 a nawet 3 dziennie. i nie musisz specjalnie unikac slonca, wazne tylko zeby nie wystawiac sie na upaly i np. nie uzywac solarium w trakcie kuracji

Gość nie znam kobiety
w każdej ulotce napisane, ze z dziurawcem tabletek anty nie wolno. A Deprim to właśnie dziurawiec

Gość ja stosowałam i w ogóle
mi nie pomógł. A brałam dwa razy wiecej niż zalecali w ulotce. To klopotów nie rozwiaże, nawet nie przytłumi. Już persen forte lepszy, bo przynajmniej z lekka ogłupia.

Gość malinova
na mnie deprim nie działał za bardzo za to inny ziołowy środek bardzo mi pomógł i z tego co pamiętam nie ma przeciwskazań do brania go razem z tabletkami antykoncepcyjnymi. Nazywa się to złoty korzeń / arktyczny korzeń (to z tej samej roslinki , tylko różne firmy sprzedają wyciąg z niej pod różnymi nazwami.) Wszelkie doły i przygnębice zniknęły jak reką odjął, choć wczesniej były nieodłączną cześcią mojej natury. Naprawdę polecam

Gość 30 -latka
brałam deprim 3 razy, za pierwszym razem zadziałał, potem juz nie widziałam efektu a wręcz byłam dziwna:). Polecam picie ziół, ja codziennie pije szklaneczkę dziurawca parzy się go 5 minutek i widze u siebie po tygodniu, że jestem wesoła i mam znowu poczucie humorku;) jest oki, polecam picie ziółek, dziurawiec, skrzyp, melisa, po tygodniu widac efekty. A do tego pozytywne myslenie, te dziwaczne książki na mnie działają.:)::)) całuski a i di tego obowiązkowo magnezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, on zabija depreche trochę bo uspokaja. "MBE" jest najlepszy, ma duzo magnezu i wiele innych witamin B, E itd..... buziaki

Gość oluś..123
dzięki dziewczyny za rady, narazie postanowiłam kupić herbate, zioła dziurawca do picia.czytałam ulotke deprimu, tam jest 70% chyba tego dziurawca.wieć narazie spróbuje ziól. a czy na energie też to podziała??/chciałabym dostać kopa energii.ale to by było chyba zbyt piękne.wszystko naraz...