Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unusual

Aster-czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą?

Polecane posty

Cześć:) Poszukuję jakiegoś dobrego rozwiązania jeżeli chodzi o podłączenie netu w domu, nie mam linii telefonicznej. I moją uwagę przykuł właśnie aster..niby tak wszystko fajnie kolorowo wygląda itd... ale jak to jest w praktyce? Proszę o rady :)

:D nie wiem jak to sie stalo ze ten temat widnieje w życiu uczuciowym ale ok :D w koncu od internetu di miłości... haha :D:D

ja mam net i kablowke od Aster . Wszystko ok. Raz tylko mieli WPADKE . Wymieniali mi modem na nowy . I wraz ze sterownikami na plytce mieli wirusa. Bo to chyba nie przypadek jak chwile przedtem korzystalam z kompa i bylo ok. A po instalacji sterownikow nawet nie chcial sie wlaczyc system . Oczywiscie musialam reinstalowac kompa. I oczywiscie nie chceli mi za to zwrocic kasy. Napisalam reklamacje na ta sytuacje i na montera (nalezalo mu sie, bo byl lagodnie mowiac niekulturalny ) . Nie uwzglednili . Ale za to monter sie chcial chyba zemscic ,bo nie oddal im starego modemu. I po pewnym czasie dostalam pisemko ,zebym albo oddala modem, albo kase. To napisalam im gdzie maja szukac modemu i przypomnialam o mojej reklamacji - naprowadzilam ich na to ,ze monter byc moze nie jest w porzadku. Oczywiscie modem sie znalazl. Nie wiem jak skonczyl ten monter :P

:D no to ładna przygoda :D ja mam nadzieję, że ominą mnie takie zdarzenia... Będą mi podłączać necik w czwartek, fajowo :]