Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in-flagranti

co zrobic???

Polecane posty

mieszkam w małym miescie okolo 20 tys ludzi.chodze do znanej dyskoteki,w ktorej zbiera sie elita miasteczna,wszyscy studenci i starsi bo tam wpuszczaja tylko po 21 roku zycia.Ostatnio poznalam tam czadowego faceta,ale... wiec chodzi o to ze mial w sobie taka chemię,że mało co jaja nie zniosłam.miałam na niego straszną ochotę!ale gdy sie umówiliśmy zachowałam do niego dystans,i nie pozwolilam się wziąć za rękę.to małe miasto,kazdy kazdego zna,a ja owszem MAM SWOJE GRZECHY,ale nikt o nich nie wie,bo robię tak zeby nikt o tym nie wiedzial. dzisiaj sie znowu spotkamy a ja jestem wściekła,bo u nas nie ma rozgrzeszenia za nieszanowanie się.mam 21 lat...:( krew nie woda

A nie mozesz sie z nim spotkac w takim miejscu zeby nikt was nie widzial?przeciez nie musicie sie calowac itd na oczach ludzi..Poza tym nie ma sensu przejmowac sie opinia ludzi i tym ze plotkuja,zawsze tak bylo ,jest i bedzie :classic_cool:

o to chodzi,ze on moze wszystkim o tym powiedziec.a na seks dają rozgrzeszenie w związku,nie chce zeby mnie wytykano palcami. owszem mialam wyskoki po imprezach,ale 500km od domu...na studiach

Gość jezdeś durna

Gość dfdsd
ja pierdziele, co za pusczalska szmata. idz, niech wszyscy sie dowiedza