Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaka demona

Nie ma brzydkich kobiet, są tylko niezadbane

Polecane posty

Fakt jedne mają więcej szczęścia bo rodzą się trochę bardziej zadbane niż inne ale ogólnie dla chcącego nic trudnego.

Gość trzeba byc czubkiem
czyli dla cibie kobieta z nosem krzywym jak hak, albo uszami jak slon, albo broda jak u czarownicy, tez jest piekna tak?

Gość masz racje kaka
jedne sa zadbane i ważą 55 - 60 kg a inne trochę mniej o siebie dbają i ważą 85-90 kg

Jeśli ma strasznie krzywy noc to można oto zadbać w odpowiednich miejscach. Oczywiście jest też kwestja $$$$ ale jak już pisałem jeśli dziewczyna chce być piękna to będzie tylko musi troche wysiłku w to włożyć. Czego przykładem są liczne amerykańskie programy z cyklu: metamorfozy.

Gość blade wieczny onan
kaka poka cipe

Gość nie podp. sie czarnym nickiem
ciekawa ta teoria:rodzą się trochę bardziej zadbane niż inne

Gość trzeba byc czubkiem
ta metamorfozy, jesli w gre wchodzi operacja plastyczna, to jest to ju zmianaksztaltu jakiejs czesci a co za tym idzie, wczesniej o takiej kobiecie nie mozna bylo powiedziec ladna

Gość trzeba byc czubkiem
ciekawe czy chcialbys/abys miec partnera, ktory sobie poprawil pol twarzy za pomoca opercaji

Gość zycze ci pwodzenia
to chyba Tori Spelling nigdy nie widzialas....

Gość pampucia
W 95% ładną z każdej kobiety może zrobić kosmetyczka strój oraz fryzjer w pozostałych 4 musimy niestety dodać chirurga a 1% to niestety przypadki nieuleczalne przysięgam znam taką osobe jest naprawde brzydka i nawet mi jej szkoda bo naprawde wygląda strasznie nie jest po żadnym wypadku ani nic z tych rzeczy poprostu taka się urodziła jako dziecko była juś odrzucona przez inne dzieci jest poprostu aż tak brzydka że odrażająca i nawet najdorsze przypadki pokazywane w programach pt.: "Chce być piękna" to prawdziwe laski naprawde. Naprawde mi jej szkoda ale naprawde niewiele tu można zdziałać.

zaraz, jaka to firma kosmetyczna wymyśliła to hasło, by promowac swoje produkty? jest to wariant optymistyczny, ale sie w sumie zgadzam

tak na marginesie, Kako demona - jesteś jednym z lepszych misheardów, jakie słyszałam, moje gratulacje

Kiepski żart :D Tylko głupie baby dają się kroić dla \"urody\". I co z tego, że potem mają duży cyc, odessany tłuszcz, prosty nos czy co tam im brakowało, jak w głowie siano :p A niech idiotki mrą jak w czasie zarazy :D

Nie kazdy rodzi sie piekny, ale odrobina wkladu w urode naprawde moze zdzialac cuda nie ma nic gorszego niz szara, zanieczyszczona cera i mysie, tluste wlosy

Gość zzzzzzZZZZZZZZZ
trzeba byc czubkiem ------ wlasnie trzeba byc czubkiem zeby myslec tak jak ty...ja mam nos jak u greczynki i generalnie mam większe powodzenie niz te slodkie idiotki ze slodkim noskiem bo wyglądają tak pospolicie......................... i w zyciu bym sobie mojego fliozoficzniego noska nie zmieniła bo pasuje do mojego południowego charakteru twarzy a nie to co ty....zazdrosne pospolite badziewie

a propos wosów, zwróćie uwagę, że nawet wiele gwiazd uznanch za piękne i w ogóle nie ma wcale mocnych, grubych włosów a właśnie takie cienkawe, a za pomoca odpowiedniego cięcia itp. tego nie widać - i samo to już bardzo dużo robi

Gość zzzzzzZZZZZZZZZ
filozoficznego* bo zaraz jakas "pieknosc" sie przyczepi

to prawda...w tamtym tygodniu wyszlam ze szpitala ...tam lezalam z dwoma babeczkami....zadna z nich sie nie golila...tylko ja jedna bylam wydepilowana...poza tym jedna byla ode mnie mlodsza a wygladala na starsza...masakra..a potem sie dziwia ze ich chlopy w dupie maja...