Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filth

Niechęć do związków

Polecane posty

Gość Filth

Zbliza sie juz 20-stka, a ja mialem dopiero jedna dziewczyne i to dawno temu :/ Kiedy ona zaczela sie otwierac to z nia zerwalem :/ znuzenie nia bylo silniejsze niz chcec przezycia pierwszego razu. Niedlugo po zerwaniu z nia moglem miec nastepna, sama o mnie zabiegala, ale ja wtedy zaczalem zalowac, ze tamta zostawilem xD No i nadal jestem sam, a im dluzej tym coraz bardziej zamykam sie w tej skorupie :/ teraz juz sie wstydze, bo nawet jak kogos znajde, niekoniecznie na stale, to chyba zapadne sie pod ziemie, ze jestem jeszcze prawiczkiem. No i to sie tak nakreca - chce miec kogos, jestem prawiczkiem, rezygnuje, itd. To wszystko mnie paralizuje i zamykam sie w sobie. A moglem miec to za soba juz z wieku 17 lat :/

Gość wybacz
no i czego Ty sie wstydzisz? ja moglabym sie wstydzic ze majac 24 lata spalam juz z iloscia ze nawet nie jestem w stanie zliczyc. a ty sie wsydzisz ze jestes prawiczkiem? dziękuj za to kazdego dnia bo to najcenniejsze co masz.

Gość Filth
Ale to sie kloci ze mna, bo ja chce korzystac z zycia, tylko, ze teraz im starszy tym coraz ciezej jest mi sie przelamac. I nie wiem czy szukac kogos na stale czy na jeden raz. Ja sie po prostu wstydze, bo to chyba swiadczy o jakims nieudacznictwie, "A co do tej pory zadna nie chciala ci dac?" :/

Gość asdfdsa
problem z tymi sprawami jest taki ze kobieice latwo byc kurwa - to nie wymaga wysilku.. skolei zeby facet pozaliczal ile wlezie musi sie troche nakombinowac... do autora - zgadaj sie z przedmowczynia jestescie na podobnym levelu akceptacji spolecznej