Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bornholm

Kurcze tak czytam i zaczynam się bać

Polecane posty

Gość bornholm

bedę w ta sobotę świadkową na slubie koleżanki i kupiłam czerwoną sukienkę. mam nadzieje że wypada iść w takiej? sukienka za kolano na ramiączka. z taśemka pod biustem, bardzo dziewczęca i mimo takiej czerwieni nie wyzywająca.

hmm..z tego co czytałam raczej świadkowa nie powinna być w rzucającej się kracji .Sukienka powinna być w kolorze stonowanym ciepłym.

Gość bornholm
ale jak założe na to marynarke to juz całkiem inaczej będzie wyglądała. matko, tyle kasy i sie okaże że wkońcu w niej nie pójdę.

E tam nie powinna być w białej, czarnej, złotej kremowej rzucającej się w oczy i jeszcze jakiej? Najlepiej żeby wszyscy goście łącznie ze świadkami w workach jutowych przyszli. Widziałam świadkową w czerwonej sukience, pannie młodej to nie przeszkadzało., Wyglądała bardzo ładnie, też miała ją na ramiączkach, ale w kościele miała szal, żeby zasłonić ramiona :).

nie chce tu nikogo obrazac, ale uwazam ze czerwona sukienka dla swiadkowej to porazka po calosci. bylam w zeszle wakacje na 3 slubach i wszystkie swiadkowe byly ubrane wlasnie na czerwono. okropnie to wyglada :O ale to tylko moje zdanie.jak Ci sie podoba to czemu masz jej nie zalozyc.. ja mojej swiadkowej zamierzam wybrac i kupic sukienke osobiscie, zeby nie bylo wpadki:O

Gość 34t34t534534
bylam w pazdzierniku na slunbie siostry cioteczenj. starsza miala czerwona sukienke dluga na ramiaczkach i do tego koronkkowe czerone bolerko. nie wygladalo to dobrze tylko dlatego ze ona sie garebila i ma tluszczyk. ale tak, to ok. moja zanjoma swiadkowala w filecie:)

Hehehe :D Oczywiście żartowałam, mi się wydaje, że nie ma co popadac w skrajność i paranoję :D Ja wolałabym sama kupić :D A odcieni czerwieni jest mnóstwo i sukienka sukience nierówna :)

\\e no jak suknia ma krój bardziej dziewczęcy niż wyzywający to ja myśle że bedzie ok. Udanej zabawy. A w ogole to jak teraz się zastanowilam to na wszytskich slubach na jakich bylam swiadkowe mialy czerwoną suknię.

Gość bornholm
ja juz sama nie wiem, w sumie fakt, jeżeli niektórzy chodzą w jakiś morskich odcieniach to moja czerwień wydaje sie klasyczna:) a to że jakieś 3 świadkowe były w czerwonej sukience tylko mnie pociesza:)

Gość bornholm
nie kupiłam jej bo madny czerwony, tylko dlatego że jest mi dobrze w tym kolorze, poza tym nie miałam pomysłu na inny kolor:(

Gość bornholm
Mój chłopak mowi że ładnie , bo ja nigdy nie chodze w czerwonych strojach:). tylko teraz świadkowa mi powiedziała że będę mieć białą róże. Pasuje to ? czerwona sukienka, czarne buty, czarna marynarka i biała róża?

Gość bornholm
Panna mloda do tej pory nie zainteresowała sie kolorem mojej sukienki:(

A mówiłaś jej jaki kolor? Ogólnie nie powinna mieć wiele do tego. Ale np kwiaty powinna dobierać pod twoją sukienkę, a nie jak jej się widzi.

Gość bornholm
nie mówiłam, bo nie wiedziałam, ona sie tylko zapytała czy juz ma sukienke ale o kolor sie nigdy nie pytała.

Gość bornholm
a perły? jak myślicie? do tej róży by pasowały kolorem:)