Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym

mam 17 lat i chyba sie zakochałam

Polecane posty

Gość jak to jest z tym

nie wiem co sie dzieje ze mna,jak tylko sptykam go to mi cos odwala,nie potrfaie spojrzec mu w oczy,najczesciej to uciekam zeby tylko na mnie nie patrzyl. ale sama z ukrycia sie mu przygladam,boze czy ja zwariowalam? inne dziewczyny nie reaguja tak? oj doradzcie cos

Gość jak to jest z tym
ratujcie błagam poradzcie cos

Gość placzaca wierzba
wiem chyba o co chodzi.;] gdy jestes obok niego to sie wydaje ci ze on ciebie ocenia,ty sie krepujesz strasznie bo ci na nim tak zalezy i jak cos powiesz to zazwyczaj palniesz najglupsza wersje z mozliwych.Tez tak masz?

Gość jak to jest z tym
dokładnie :) albo gadam jak pokrecona albo sie smieje caly czas choc nie mam z czego ;/ jąkam sie tez czasem z nerwow oj a najlepsze jest to,ze on nie zwraca na mnie uwagi jak sie zachowuje normalnie ale wydaje mi sie ze patrzy na mnie jak wlasnie sie wydurniam i wtedy mysli sobie" ale kretynka" oj :(

Gość usmiechnieetaa
ahh pamietam liceum, tez tak mialam nawet on sie do mnie zblizyl, sam z siebie, zaprzyjaznilismy sie no i wiem, jestem pewna,ze tez cos czul, ale zabrakło odwagi nigdy mu nie powiedzialam o tym co czulam czasami go spotkam i wtedy sentyment wraca ale to juz przeszlosc ja ulozylam sobie zycie z innym on co prawda zerwal z dziewczyna, ale tez juz ulozyl sobie zycie a ja chce byc z obecnym mezczyzna, mimo, ze nie bylo to tak piekne jak tamto i wiem,ze juz nigdy tak piekna milosc mi sie nie wydarzy

Gość placzaca wierzba
o kurcze to tak jak ja;[ moze jest tu jakis facet i niech by nam doradzil,co robic?

Gość jak to jest z tym
nie wiem co mam zrobic,nie wiem jak zwrocic jego uwage,wydaje mi sie ze jestesmy do siebie troche podobni(bo nałogowo go obserwuje,jego reakcje itd - tak wiem,ze to dziwne),słuchamy podobnej muzyki itd ale nie wiem co mam robic,kiedys jak sie w niego zapatrzyłam na korytarzu to ze schodow sie zwaliłam ;/

Gość hahaha dobre z tymi schodami
nie wiem co poradzic bo tez jestem beznadziejna w relacjach damsko meskich

Gość jak to jest z tym
:(

Gość placzaca wierzba
moze tak po prost powiedziec''zalezy mi na tobie'' .Ale wiem ze to tylko latwo poradzic...

Gość jak to jest z tym
tak ale my sie nie znamy nawet dobrze oj :( nie wiem jak tylko o nim pomysle to ledwo co moge oddychac,w brzumi tak jakos mi dziwnie i nie dam rady slowa wykrztusic :(

Gość jak to jest z tym
w brzuchu mialo byc

Gość placzaca wierzba
wez jego nr gg lub komurki i nawijaj,bedzie dobrze;]]

Mam podobnie... poznałam chłopaka i też moje ciało reaguję po prostu jak szalone na jego widok. Serce bije jak oszalałe, chyba nigdy mi tak mocno nie biło :P Udaję że niby mi nie zależy ale cała moja uwaga, myśli -wszystko kręci się wokół niego jak jest obok. Oblewa mnie fala gorąca, trzęsę się jak galarreta, moja mowa robi się niewyraźna i chaotyczna no i oczywiście jestem tym tak przejęta ze jak na mnie patrzy to często coś na siebie wyleje albo o coś uderze :P Po paru minutach rozmowy z nim to jednak mija jak, ale na pierwszy widok jego sylwetki, kawałka ciała, oczu po prostu wariuję :P Jak chcesz żeby coś ruszyło- musisz to przełamać. Nie na zasadzie że mu z góry powiesz : podobasz mi się itd. ale dawaj jakieś subtelne znaki. Postaraj się przełamać i jak spojrzy to wpatrywać się dłużej mu w oczy i uśmiechnąc i szybko tym wzrokiem uciec. Zagadywać o jakieś bzdury np. bo potrzebujesz pomocy, kusić los niby przypdakiem :P na niego wpadając :) To działa... u mnie podziałało. Oczywiście zadziała w 100% jak on też jest zainteresowany.

Gość szybki prysznic
przypadkiem wyslij do niego ''kocham cie'' pozniej moze sie okazac ze on jestr w szoku ze taka fajna panna go wogóle zauwazyla

Gość jak to jest z tym
ale ja nie mam jego numeru oj ludzie jak mam podejsc do niego i powiedziec" czesc dasz mi swoj numer? :/

Gość ciekaw jestemmm
ciekaw jestem co się wydarzylo od tamtego czasu i jakie sa wasze relacje :)