Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesia555

co jest??

Polecane posty

Gość nesia555

Jakiś miesiąc temu spóźniał mi się okres. Postanowiłam zrobić test i wynik wyszedł pozytywny. Ciąża nie była mi na rękę, bo dziecka nie miałam w planach, ale już wcześniej z partnerem ustaliliśmy, że jeśli wpadniemy to oczywiście urodzę. Narzeczony powiedział, żebym zrobiła jeszcze badania krwi tak dla 100% pewności. Jednak w międzyczasie miałam okropne bóle brzucha - w życiu nie miałam tak silnych. I kiedy w końcu poszłam na to badanie okazało sie, że nie jestem w ciąży. HCG wynosiło 1. Dodam, że na drugi dzień pojawiła sie spóźniona miesiączka. Niby się ucieszyłam, ale teraz nie wiem co mam o tym myśleć. Wiem, że w mogłam poronić, ale czy to możliwe żeby czynnik HCG był od razu tak mały? No bo nie wierzę w to, żeby równocześnie okres mi spóźniał, ale z innego powodu niż ciąża i żeby test z apteki był błędny. Mało prawdopodobny zbieg okoliczności. Co o tym myślicie?

Gość jenny 24
nie jestem lekarzem i moge sie mylić, ale wydaje mi sie że poroniłaś, zdarza sie to baaaardzo często w pierwszych tygodniach ciąży, często nawet kobiety nie wiedzą że były w ciąży. Wydaje mi sie, że to sie własnie Tboei przytrafiło, a wynik badania krwi chyba mógł być tak niski-bo coś niedobrego zaczęło sie juz dziać jak to ujęłas ,, w międzyczasie" czyli jak zrozumiałam jeszcze przed badaniem krwi. Poronienie to dla organizmu kobiety tez niemały szok-hormony wariują , chyba tu bym upatrywała tego niskiego wyniku