Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gluptassa

jak nauczyc sie bycia cwanym?

Polecane posty

Gość gluptassa

??

Gość quetal
nie da sie, trzeba to miec we krwi niestety

Gość gluptassa
?:(...ee chyba się jednak da...?

Gość maxior
uczyć się na własnych błędach

Gość gluptassa
uu tp ja mam szansę..:) bo ja tylko błędy robię i daję się robić w konia :(

Gość też uważam że
z tym człowiek się rodzi niestety. Takie tendencje można już dostrzec u dzieci kilkuletnich,

Gość dsfsfsf
Czlowiek sie z niczym nie rodzi,tylko w ciagu zycia ksztaltuje odpowiednio swoj charalter. Rzecz nabyta:classic_cool:

Gość ribbentrop
powiem wam tajemnice ludzi: wygrany zawsze ma racje, osoby które tego nie rozumieją nie rodzą się cwaniakami, ale gdy się nimi stają są dużo bardziej "cwaniaczne" od tych które mają to we krwi gdy narodzili się

Gość 90401
Z tym trzeba sie urodzic. Moja siostra i ja bylysmy tak samo wychowywane. Ona jest przebojowa, sprytna, dostaje zawsze to czego chce, ja jestem spokojna introwertyczka. Kiedys probowalam byc taka jak ona, bo widze, ze lepiej sie na tym wychodzi w zyciu, ale nie potrafie.

nikt nie rodzi sie cwaniakiem ....to zycie uczy cwaniactwa Cwaniakowi nie jest latwo...musi caly czas kombinowac by utrzymac sie na "powierzchni" podczas gdy innym przychodzi to bez trudu

Gość to nieprawda że
życie uczy cwaniactwa. Kompletna bzdura. Argumenty na to mam takie, że jak ktoś twierdzi że życie nauczyło go cwaniactwa to znaczy po prostu że to cwaniactwo miał we krwi. Jest na świecie tylu nieudaczników których też życie uczyło wielu rzeczy ale cwaniactwa jednak jakoś ich nie nauczyło. Jakby życie uczyło cwaniactwa to każdy człowiek byłby cwaniakiem.

Gość Alois H.
wszyscy jesteście do bani, wasze działanie jest jak zwierząt instynktownie gnoici słabszego, ci którzy piszą o sobie że nie są cwani nie mają tego instynktu wyrobionego w pełni, ale człowiek jest zły wyczuwa fermony strachu i zawsze kopie leżącego. Apokalipsa jednak, zrówna tych leżących ze stojącymi.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "trzeba się z tym urodzić". Urodzić to się można garbatym ale jeżeli chodzi o cechy charakteru to kształtuje je życie. Wiem po sobie i po prau znajomych. A kiedy wiesz że chcesz być cwanym? Kiedy podając cytat za moim znajomym "jestś gotów zawrzeć sojusz z diabłem by dopiąc swego":) Czego wszystkim "Niecwanym" życzę - przyjemności życia należą do odważnych i nie bójcie się po nie sięgać bo to że "Cisi posiądą ziemię" to bujda na resorach:D

Gość gość
Dokładnie, dobro i uczciwość jest nudne jak matka boska:D Sorry,może to zabrzmi brutalnie ale świat zmieniają i kształtują ci którzy tak do końca nie są pokorni i uczciwi. Jak chcecie coś z życia mieć musicie się nauczyć kłamać i manipulować. Cytując za credo CIA - wywiadu amerykańskiego "kłam,oszukuj,kradnij,niszcz- tylko nie daj się złapać".

Gość gość
jedz duzo salcesonu a cwaniactwo wejdzie ci w krew :-P

Gość gość
cwaniaczek przegra z mądrym i wielkim duchem albo teraz albo pozniej,szuje utopią się we własnym g*****e