Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puerto Vallarta

szlag mnie trafia w pracy

Polecane posty

Gość Puerto Vallarta

Normalnie qrwica mnie bierze. W pracy siedzę z kumpelą, która codziennie przychodzi do pracy zmęczona, bo za późno sie kładzie spać. Ziewa z otwartą buzią i na głos, cały czas się z tego podśmiewując. Ja już nie zwracam na to uwagi a ona uważa, że to śmieszne. AAAAAaaaaa......i tak przez 8 godzin. Herbatę siorbie jak dzieci w przedszkolu. I co 15 min wysyła smsa i sygnał do swojego faceta, a on się odwdzięcza. Jak słyszę tą jej melodyjkę z telefonu to mnie nosi normalnie. Wychodze z pracy tak zła, że lewdo odpowiadam jej cześć. Co za dziewucha głupia :O

Gość Puerto Vallarta
Macie fajnie, ze nie macie takiej koleżanki

Gość maxior
nałóż jej kosz na głowę

Gość zastrzel ją

Gość hehe nic mi nie umknie
ej to chyba ja jestemt woja kolezanka :o

Gość Puerto Vallarta
Chyba nie jestes bo ona siedzi teraz pewnie ze swoim chłopakiem

Gość wwiec
Szkoda że ludzie często się rozstają i przez niedomówienia. tu podobnie tylko kontkst ten sam. Po prostu powiedz jej kulturalnie że takie ziewanie nie jest smieszne, jest nudne i dręczące. Jeśli nie jest debilką, to przestanie to robić. Najwazniejsza jest komunikatywność. Jedno zdanie i po problemie. Przecież przeszkadza ci w pracy.

Gość organ
Skoro ciagle ziewa to musi to byc wyjatkowo nudna praca :d A tak pozatym mozesz jej delkatnie zwrocic uwage ze Ci to nieodpowiada

Wrzuc na luz :classic_cool: Pewnie dziewczyna jest mloda i niedosypia po nocach :-D wiec potem ziewa :-D A ze pewnie zakochana to ciagle pisze i puszcza sygnaly do faceta .....Po prostu olej jej zachowanie bo ona na bank nie zdaje sobie sprawy z tego ze tym kogos denerwuje........🖐️

Gość Puerto Vallarta
Praca nie jest nudna tylko ona jest taka leniwa. Faktem jest, że jest dobra w tym co robi i robi dobrze. Ona po prostu jest znudzona życiem. W domu nic nie potrafi zrobić, wszystko ją nudzi, gra cały czas w sapera w pracy w każdej wolnej chwili i ja słucham tego walenia myszką w te kulki czy bomby. Moze w koncu sie zdobędę i jej coś powiem, bo dzisiaj juz nie mogłam tego zniesc.

Gość Puerto Vallarta
Ewidentnie jest zakochana to widzę, ale żeby aż tak człowiek był głupi w tym stanie?

Gość Puerto Vallarta
Jeszcze na tyle jest bezczelna, ze jak ktos do nas wchodzi to ona (ja jestem zajęta w tym czasie) nawet głowy nie podniesie znad telefonu! I wtedy ja musze sie odrywac od pracy i stawiac podpisy bo dama esemesuje i jest zajęta. Ona te smsy pisze 10-15 min bo pisze w słowniku T9 a pozniej kasuje polskie znaki! masakra

:) ja miałam taką , co jak jadła to wkładałam sobie zatyczki do uszu, później już Persen nie działał... gorszy był widok - normalnie wpychała sobie do ust prawie całą bułkę i wkładała sałatę, jak się nie dało to palcami wpychała... szok, nie mogłam na to patrzeć, ale jak już nieco połknęła to dochodziło do mnie głośne mlaskanie. Jak to piszę to już mi źle :/ aż dziw, że się nie udławiła

Gość Puerto Vallarta
Ta tez mlaska. I to jak. zawsze jak cos zje, albo po słodkim to tak niby sie zachwyca i mlaska. Ja nie wiem co ten jej w niej widzi bo mi tylko niedobrze jak widze jak ona je. Siurp herbatkę, mlask czekoladkę, i po wszystkim aaaaaaaaaaaaaaaale jestem spiąca.

Gość ewekla
moze ma cos z krązeniem ze tak non stop ziewa!!

Gość organ
A moze jest po prostu zlosliwa i robi na zlosc ludziom?? Znam pare takich osob ;)

Gość quetal
A faceci spotykaja sie z takimi oblesnymi babami, ktore przed nimi zgrywaja damulki i mysla, ze trafili na super laske z klasa:D

Gość Puerto Vallarta
nie sądze zeby ona zgrywała przed nim damulkę bo ona po prostu taka jest, a moze on tez i dlatego sie tak zgrali. Ona niby taka zakochana, a przeciez kobiety wtedy chcą sie podobać, a ona dalej w jednym sweterku czy bluzce cały tydzień chodzi - to chyba nie widzi w niej damy.