Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze pomozcie

Problem owsiki i chłopak!

Polecane posty

Gość kurcze pomozcie

Mam taki problem, wykryłam ze mam owsiki i niestety po rozmowie z moim chłopakiem okzalo sie ze on tez ma. Ja juz sie lecze wiec wszystko powinno byc ok, a jednak, mieszam u niego w domu i boje sie ze znowu sie zaraze. Prosilam mojego chlopaka aby pogadal ze swoja mama i zeby ona sprawdzila reszte rodziny, poniewaz oni tez musza sie leczyc, aczkolawiek ona tego nie zrobiła. A ja nie wiem co robić, nie moge sie wyprowadzic, bo nie mam na to warunków, z drugiej strony nie chce tez sie znowu zarazic, co mam zrobić?

Gość kurcze pomozcie
co nikt nic nie doradzi?

Gość zeby byl skutek
powinna wziac lek cala rodzina , to zdaje sie tylko jedna tabletka i po bolu , powinno sie powtorzyc za 2 tygodnie.

Gość kurcze pomozcie
Babcia jak się dowiedziała to chciała mi wsadzić w pupę rozgrzany pręt bo tak podobno na wsi się zabijało owsiki

Musisz zrobić pranie tj.posciel , ręczniki wytrzepac wersalke , fotele i apsolutnie nie pozwalać siedzieć komuś na łóżku.A lek trzeba wziązc inaczej nie pozbędziesz się tego dziadostwa.Dbaj o czyste dłonie.

Gość kurcze pomozcie
ja wiem ze leczyc musi sie cala rodzina, ale oni najpierw musza stwierdzic ze maja, a jego mama nie pali sie do przebadania jego mlodszego rodzenstwa

Gość kurcze pomozcie
a moze przy okazji bede sie leczyla na glowe?

Gość qqecz
moga wszyscy wziac tabletki profilaktycznie, a ty sie bierz za prasowanie poscieli, bielizny, recznikow itp

Gość kurcze pomozcie
podszywaczu- z glową to ja nie mam problemów

Gość zeby byl skutek
i pamiętaj aby srać minimum 5 razy dziennie

Gość eeeeeeeeeee
to czemu sama nie porozmawiasz? po peorwsze kup sobie nowa posciel i recznikii pierz to osobno, nigdy z innymi rzeczami reszty rodziny, swoje ciuchy z chlopakiem tez pierzcie osobno.

Gość wrocławianka19
ja mam nadzieje z to badziewna prowokacja ;D ?

Gość kurcze pomozcie
i tak nie pierzemy razem naszych rzeczy, problem w tym, ze jak jestem w pracy to nie wiem co oni robia w naszym pokoju, a na pewno tam wchodzą, wiec nawet jak ja zachowam super czystosc, to historia i tak moze sie powtorzyc!

Gość kurcze pomozcie
ni e rozumiem dlaczego ma to byc prowokacja, od kiedy owsiki sa prowokujące ;) bardziej to wszystko obrzydliwe

Gość eeeeeeeeeee
a zamka nie macie? powiesz na niedzielnym obiedzie - do kiedy owsikow nie wyleczycie nasz pokoj bedzie zamniety :P moze wtedy nazra sie wstydu i wreszcie rusza dupe

Gość tu wszystko zależy
od siły twojego charakteru i uporu. Współczuję... Radzę porozmawiać najpierw z chłopakiem. To on powinien wywrzeć nacisk na swoją matkę.

Gość kurcze pomozcie
no nie mamy zamka, ale przez ta cala sytuacje, zaczelam sie zastanawiac nad naszym zwiazkiem, poniewaz przeraza mnie ich obojetnosc, moja mama to by na glowie stanela gdyby sie dowiedziala, ze nasza rodzina moze miec, a oni jakby nic, juz sama nie wiem, moze przesadzam, ale nigdy wczesniej nie mialam takiego badziewia, a bylam w roznych przedszkolach i szkolach, a teraz take cos!

Gość dziewczyno z kim ty sie
zadajesz! Rzeczywiście kto inny by podniósł alarm, a tu takie olewactwo. Ta rodzina to jacyś syfiarze są! I mają wszystkow dupie. Nic nie piszesz co na to Twój chłopak. Tzn. napisałas tylko że po rozmowie z nim okazało się że on też je ma. Tzn. co ? Powiedział że ma owsiki czy tylko wymienił że ma objawy po których wywnioskowałas owsiki. Jak w ogóle oni reagują na twoje namowy ? Odpowiadają w ogóle coś ? Czy zbywają temat ?

Gość kurcze pomozcie
e jego sama sprawdzilam,wiec wiem, ze ma, ale on uwaza ze to ode mnie dostal, ja na to ze jego mlodzszy brat mogl przyniesc ze szkoly, tylko, ze ja akurat wtedy na pare dni wyjechalam i nie bardzo sama moge z jego mama pogadac w 4 oczy, a przez telefon to glupio mi, no moj chlopak chce sie leczyc, zrobil pranie, zmienil posciel, ale to i tak bez sensu, skoro nie wiemy czy jego rodzna ma czy nie!