Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitty Kat

Sex okazał się ważniejszy ode mnie

Polecane posty

Gość Kitty Kat

Gość Kitty Kat
cały dzień był na mnie obrażony az wreszcie powiedział co go gryzie...otóż powiedział że jest w takim wieku, że MUSI uprawiać sex, ma dość codzienego masturbowania się i że wszyscy jego koledzy ciągle uprawiają sex tylko on nie i że wstyd mu że codziennie się onanizuje...Mam prawie 17 lat, po ostatniej wpadce przestałam uprawiać z nim sex, zresztą robiliśmy to tylko kilka razy, ale po każdym razie czułam się dziwnie...poprostu chyba jeszcze nie jestem gotowa :( a zgodziłam sie na robienie tego wyłącznie ze względu na niego, chciałam żeby miał jak najlepiej ze mną:( zranił mnie, jeśli mu nie wystarczam to po co ze mną jest? ostrzegałam go, że nie chce sexu, ze jestem jeszcze młoda, to może poczekać, a teraz co...? Sex okazał się ode mnie wazniejszy, zgodził się na rozstanie...;(;( no i się rozstaliśmy...boli...jak cholera...nie myślałam że okaże się takim dupkiem...:(

Gość
To było mu powiedzieć, żeby dupczył na boku póki nie dojrzejesz do sexu.

Gość Kitty Kat
tak mnie kurwa kochał;/

Gość ja bym w życiu nie
uprawiała sexu jeśli bym wiedziała że nie jestem gotowa. A ten który kocha na pewno poczeka. Szkoda że się oddałaś takiemu byczkowi który o miłości nie wiele wiedział

Nie zrobiłaś nic złego.. on okazał się bardziej niedojrzaly od Ciebie. Ty o wiele lepiej niż on rozumiesz czym tak na prawdę jest seks i odpowiedzialność za drugiego czlowieka. Z taką wiedzą na pewno uda Ci się poznać kogoś wartościowego. Powodzenia Mała!

Gość o ile bedzie chciał taka
przelecianą laskę. lepiej trzymać faceta krótko wtedy choć trochę szacunku ma do kobiety. a nie mówi że musi uprawiać seks chyba jakiś chory jest... uzależniony że musi

Wartość kobiety tylko na kafe mierzy się obecnością błony między nogami i ilością partnerów. W rzeczywistości ludzie mają prawo do blędów i do ich naprawiania

Gość tylko szkoda że
niektórzy od razu frajerów nie potrafią rozpoznać

niektórzy? no raczej wątpie, że istnieją tacy z patentem na nieomylność

Gość sorry ale jeśli koleś
mi mówi że się asturbuje bo nie może wytrzymać bez seksu i musi , szczególnie dlatego że jego koledzy to robią to rzeczywiście jest ciekawym obiektem zainteresowań. No autorka nie podała ile była z tym chłopakiem.. Więc w sumie nie wiem

Gość wyrok
w przypadku odwrotnej sytuacji tzn facet z jakiegos powodu nie chce a kobieta chce, pojawilyby sie glosy poparcia, taka hipokryzja :o

Gość
Czego się w ogóle spodziewacie po parze 17sto latków?