Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz jestem happy

przezylam krotki okres zauroczenia innym ale przeszlo mi

Polecane posty

Gość juz jestem happy

Ciesze sie z tego niesamowicie bo kocham mojego meza i okropnie sie z tym czulam. Niestety naszlo mnie i trwalo chyba z rok. Dla tych co zaczna mnie bluzgac powiem ze nigdy do niczego nie doszlo. On byl moim docentem na kursie i chyba tez mu sie podobalam (przynajmniej tak dawal do zrozumienia) ale nigdy nie dopuscilam do tego by zrobic cos czego moglabym zalowac. I ciesze sie z tego, ze bylam fair. Milosc do mego meza wrocila zywsza niz kiedykolwiek wczesniej a zauroczenie wyparowalo.

Gość tanie te kartofle chyba
nie sa za dobre

Gość randkowiczka
to chyba ten sam podszyw co moj:P gratuluje w takim razie ze tak to sie skonczylo:) a ciekawa jestem co by bylo gdybys poddala sie emocjom

Gość trtr
(zawsze tu piszę że tak właśnie jest...) cieszę się że fenomen emocjonalny t.j. zauroczenie nie zrujnował ci życia

Gość u mnie wisiało na włosku
zabrnęłam za daleko, dopiero najgłębszy strach o to co mam - rodzina, małżeństwo - otowrzył mi oczy. Byłam po prostu głupia. Nikomu takich lekcji nie polecam :(

No, super już jestem happy, ja się dosyc czesto zauroczam, zadowalam się skromnym flircikiem i tyle. Romansu bym nie zaryzykowała i nikomu nie polecam. Emocje zawsze warto trzymać na wodzy, sobie sprawiac drobną przyjemnośc i nie krzywdzić nikogo. Zauroczenia polecam, zatracenia w nich już nie;)