Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszysko26

KTO MI POMOżE ? GG ? łAMANIE ?

Polecane posty

Gość muszysko26

SZLAG MNIE TRAFIA ! potrzebuje jako takiej profesjonalnej pomocy. legalnie posiaDAM haslo do gg znajomej osoby i potrzebuje odzyskac zapis rozmow... czy to mozliwe ?

Gość muszysko26
ta osoba inwigilowala mnie, totez teraz ja chce sobie poczytac zapiski tej osoby kto pomoze ??

Jeśli jesteś przy komputerze tej osoby to tak ale jeśli korzystasz ze swojego komputera to raczej nie ma szansy na odzyskanie zapisu rozmów z tego co ja wiem.

Gość muszysko26
to nie tak; osoba, ktorej archiwum chetnie bym poczytala, mieszka w szczecinie ja posiadam haslo do gg tejze osoby zakladam gg na moim komputerze w katowicach i dostaje tylko liste gg znajomkow tejze osoby

Gość muszysko26
wlasnie o to chodzi, ze ta osoba ze Szczecina ma (nie wiem skad) moja liste znajomow (a nie znala ani numeru ani hasla) i tresc rozmowy

Gość klikklaknaopak
i nic innego z serwera nie sciagniesz. na serwerze gg zapisana jest wylacznie lista kontaktow, archiwum zapisuje sie na dysku komputera. i cale szczescie, bo takie jak Ty robilyby to, co chcialas zrobic...żenua

To raczej nie ma takiej opcji, żebyś mogła zobaczyć archiwum rozmów bo ono się zapisuje tylko na komputerze użytkownika na którym korzysta.

Gość muszysko26
i ta osoba z tego szczecina nie ie korzystala z mojego komputera. bna pewno.

Gość muszysko26
czyli ta podlosc ma perfidne kontakty i ma moje rozmowy... to juz jest chamstwo i wezta mi tu nie pieprzta, ze ja robie cos zlego... nie polecam byciaw skorze osoby inwigilowanej bez konkretnego powodu

Gość muszysko26
no dobrze, to jak wytlumaczyc fakt, ze ta osoba ma moje numery gg, znajomych, zapis rozmow, skoro w ogole nie dotknela mojego komputera w katowicach ? to pytanie nie jest typu: 'żenua', jak to ktos infantylnie okreslil!

Gość klikklaknaopak
nie, pytanie nie jest zenua. zenua jest robienie tego, co Ciebie sama (słusznie) tak oburzyło, a chcialas zrobic to samo...po co? a w odpowiedzi na pytanie - byc moze np dostawalas od tej osoby jakies linki, programy itp - w ktoryms mogl byc zapisany programik szpiegujacy (wieeeele ich), ktory zainstalowal sie u Ciebie. a ich mozliwosci - rozne - od zczytywania hasel i loginow, po obserwacje czynnosci uzytkownika - Ciebie na swoim kompie. Przeskanuj czyms porzadnym swoj komputer - polecam avast (ale to raczej antywir), lub spybot (wykrywa wiecej trojanow, ktore sama moglas nieswiadomie zainstalowac)

Gość klikklaknaopak
programy, ktore umozliwiaja obserwacje Twoich czynnosci wykonywanych na Twoim kompie to KEYLOGGERY

Gość muszysko26
ok, dzieki za informacje; nie bede rozwodzila sie nad tematem psychicznie nekajacego mnie bylego malzonka, bo o to chodzi w tej sytuacji

Gość muszysko26
ani to zabawne, ani smieszne dla mnie nie jest; czlowiek mnie inwigiluje, a nie ma ku temu zadnych podstaw... to i ja chcialabym poczytac biorac pod uwage, iz pamietam hasla sprzed lat

Gość klikklaknaopak
nie zrozumialas mnie - ja nie posądzam Ciebie o blef - absolutnie nie - staram Ci sie jakos pomoc.. chodzilo mi o to, ze moze on blefuje? moze o to mu chodzi, zeby Cie wystraszyc i zdenerwowac?

Gość klikklaknaopak
a podsylal Ci cos? jakies programy, linki itp? poprzez ktore mogl Ci cos zlego podeslac? czy nie otwieralas, nie instalowalas nic od niego?

Gość klikklaknaopak
co do czytania przez Ciebie - nikomu to nie pomoze, a i Twoja zlosc wyładuje na krotko. skup sie w pierwszej kolejnosci na usunieciu dziada z kompa - jesli go masz. nad zemsta pomyslisz pozniej. sprobuj przeskanowac kompa spybotem: http://www.download.net.pl/139/Spybot-Search-and-Destroy/

Gość jest pewien sposob...

Gość muszysko26
to slucham :)

Gość muszysko26
sęk w tym, ze ten osobnik niczego mi nie podsyla... biorac pod uwage jego szemrane znajomosci - moze mnie w jakis sposob inwigilowac