Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadumanie filozoficzne

Czy kobieta zasługuje na męską miłość?

Polecane posty

Proszę o szczere zeznania. Zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość na milosc
sie nie zasluguje!!!! milosc albo jest, albo jej nie ma.

Proste: mężczyzna dla kobiety gotów jest poświęcić wszystko, włącznie ze swoim życiem. Czy kobieta zdaje sobie z tego sprawę?

Moim zdaniem jest mnóstwo kobiet, które nie zasługują na męską miłość. Nie jest tak?

po pierwsze.. najpierw przeczytaj co to jest filozofia zanim zaczniesz swoje "zadumanie filozoficzne" bo aż serce ściska jak się czyta Twoje wypociny..po drugie jeśli ktoś (kobieta) Cię kiedyś skrzywdził to nie znaczy że wszystkie są takie.. a swoją drogą to może sobie zasłużyłeś

:-) Oczywiście mogło się zdarzyć, że sobie "zasłużyłem". Ale ja nie koniecznie jestem zwolennikiem sprawiedliwości życiowej. Różnie z tym bywa. Czasami gałganowi czystej wody wszystko się w życiu udaje, a człowiekowi na wskroś porządnemu piętrzą się Himalaje problemów.

No fakt... niby każdy zasługuje na miłość... Ale czasem jak się nad tym zastanowię, to dochodzę do wniosku, że jednak nie każdy zasługuje... a już na pewno nie Ci, którzy nie potrafią tego uczucia docenić.

Gość jednego
jestem pewna. filozofia życia nie jest Twoja najmocniejsza stroną więc sie w nią tak nie zagłębiaj bo w niej utoniesz.

Gość alabama36
A co według ciebie znaczy "zasłużyć na miłość" ? Nie wiem na jakie kobiety trafiałeś, ale uważam, że jeśli kobieta kocha naprawdę, to też jest w stanie poświęcić bardzo wiele dla mężczyzny, po prostu kocha się nie za coś, a mimo wszystko:)

Ja wcale się nie upieram, że "wszystkie" kobiety są złe. To wierutna bzdura. Mężczyzna, który wygłasza podobne sądy jest zwykłym idiotą. Facet, który w jakikolwiek sposób poniża, lub choćby pogardliwie myśli o kobiecie, poniża równiez sam siebie.

Miła Samico, proszę o odrobinę wyrozumiałości dla mnie. :-) Choćby ze względu na naszą wspólną przeszłość. :-)

A powidz mi, Alabama36, co tak naprawdę oznacza, że "kobieta kocha mężczyznę?".

Samico miła, miłość jak najbardziej wybiera. Nic bardziej "widzącego", jak miłość. :-) Tak właśnie uważam.

Właśnie, Samico. Należy kochać głową. Nic bardziej racjonalnego, niż miłość. :-)

Gość alabama36
Zadumanie filozoficzne, powiem ci póżniej, bo muszę zmykać do pracy, życzę wszystkim miłego dzionka:)

Oczywiście, że widzi, Samico. Tak samo widzi kobieta. Pod tym jednakże warunkiem, że człowiek w takim momencie nie jest zadurzony, czyli że nie da się omamić pozorami.

Wiesz...miłość kojarzy mi sie z robieniem wina własnej roboty.Mamy składniki,naczynie i recepture...niby wszystko takie łatwe a jednak zawsze moze coś nie wyjść.Ide --Miłego dnia życzę.Na szczeście kazdy lubi inne wino:D

Gość szczere zeznanie
owszem , każdy zasługuje na miłość

Gość
Za wysoki poziom abstraktu chłopie. Jak to zwykle bywa w życiu, nie które zasługuja, niektóre nie.

Czy kobieta zasługuje na męską miłość?------------ ja pierdole sam to wymysliles :o

Gość wybacz
ja ponoc nie zasluguje. a czemu pytasz?

Gość pffffffffffffffffffff
to faceci w 80% nie zasługują na kobiecą miłość. I rzadko kiedy sami kochają, najczęściej są, bo tak wygodnie im i miło.

Gość mirabelllkaaaa
Faceci mają inna psychikę...moze nawet lepiej im z tym ,bo sie nie mecza ,a co niektore kobietki maja romantyczna dusze...hmm...

Gość pffff
to faceci ci gamonie nie zalsuguja na milosc kobiety..wiekszosc z nich nawet jak kocha to po kilku latach zdradzi...ah szkoda gadac..po co wogole toczyc dyskusje na temat milosci.osobniki mesie nie sa przystosowane do wyzszych uzuc sa jednak odstepstwa od reguly ale zadko..mam nadzieje ze ten plebs niedlugo zdechanie i wyginie w calosc