Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zapaluu

Znaleźć motywację...

Polecane posty

Gość bez zapaluu

Możektoś poleci jakies sposby, artykuły na temat odnajdywania w sobie motywacji? Często mam tak, że mi się po rpostu nie chce, nawet wyjść z domu...a przecież nie mam jakiś powodów do takiego stanu. Jak już rusze moje zacne 4 litery to zazwyczaj wszystko sie udaje, nie mam chyba problemów z budowaniem więzi społecznych...ot, normalne zycie...ale są taki dni (jak dziś), że najchętniej wegetowałabym :o Nie ejst to chyba depresja, bo w sumie nie mam powodów. Jestem też (chyba) szczęśliwa...tzn mam dbry humor... Może ktos też ma tak jakja? Miewam zrywy energii i zapału, mogłabym wtedy góry przenosić, wszędzie mnie pełno, potrafię zabrac się do wielu rzeczy. Później ejdnak znów mam taki okres jak teraz...nie wiem nawet gdzie szukac przyczyny...

Gość bez zapaluu
Niby tak, ale ja miewam takie okresy, że potrafię przez meisiąc siedziec w domu, unikac znajomych, wyłączyć komórkę, załatwić lewe zwolnienie na uczelnię i nic nie robić całymi dniami...a to chyba nie ejst nromalne. Tym bardziej, że jak pisałam wcześniej nie czuję się wtedy źle, nie jest mi smutno...czasami tylko przychodzi złość na siebie, że znów coś zawalam, że zycie ucieka...wtedy azwyczaj się zbieram,w sobie i wychodze do ludzi. Jest ok jakiś czas i nagle z dnia na dzien bum...znowu nie chce mi się spod kołdry wyjśc....

Gość bez zapaluu
Próbowałam nawet psychologa (i psychiatry!), ale chyba miałam nieszczęście trafic na jakiś pseudospecjalistów...