Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocochodziiiiii

jak zdobyc faceta!

Polecane posty

Gość ocochodziiiiii

podobno ma dziewczyne ale na 100 % pewnosci nei mam...on chce sie ze mna przyjaznic ....hmmm i tego nei rozumiem..po co chce przyjazni jak ma dziewczyne? myslicie ze jestem jego kolem zapasowym?

Gość gzyms
"po co chce przyjazni jak ma dziewczyne" jedno wyklucza drugie?

Gość ocochodziiiiii
no on chce zebym byla jego przyjaciolka...po co ja mu potrzebna jestem?

autorko, jeśli chcesz go to pamiętaj ze nie ma takiego wagonika, którego by się nie udało odczepić, wykorzystaj to jego przyjazne nastawienie i tyle;) zwykle związki rozwalają się właśnie przez takie "przyjaciółki";) Jego laska, jeśli ma odrobinę rozumu, sama go sobie odpuści:D

Gość ocochodziiiiii
Doprawdy no tak ale oni podobno dopiero co zaczęli być razem...wiec raczej szanse sa male ze ja zostawi dla mnie...

Gość foz
Hmm, ciekawe jak facet ma przyjaciolke, to zle, ale kobieta moze miec facetow-przyjaciol i jej facet nie powinien miec nic przecwko :o

Gość ocochodziiiiii
Znając choć trochę kobiety, to jak jego panna dowie się, że facet ma przyjaciółkę to gościa nie rzuci tylko będzie z pazurami atakować autorkę tematu. Taka dziwna logika kobiet. mnie poznal wczesniej niz ja ...

ocochodzi...to może facet nie jest pewnien jeszcze czy chce być z tamta..więc jesteś jak to określiłaś kołem zapasowym... lub... niestety nie jesteś dla niego za fajna, wobec czego..."zostańmy przyjaciółmi" to dosłownie- "nie chcę ciebie" w ładniejszej oprawie, zobacz jak się akcja potoczy, wtedy wyciągniesz odpowiednie wnioski i albo odczepisz wagonik, albo pozbędziesz się złudzeń.

Gość ocochodziiiiii
miedzy nami doszlo do przytulaia /calowania ...seksu nei bylo...wiec to wyglda tak..poznal mnie ale w tym samym czasie ta druga i ja wybral...ale ze mna dalej chce sie przyjaznic?

Gość ocochodziiiiii
Czyli wszystko jasne. Facet jedzie na dwa fronty, sprawdza po prostu, z którą będzie mu lepiej. Z tego co opisujesz wynika, że przegrywasz z tamtą. tak tylko ze to ja troche to wszystko popsulam bo nie bylam z nim szczera i mowilam ze z nim nie chce byc...a prawda byla taka ze bardzo chcialam...:/on chyba to wyczul i sam sie przyznal ze jakbym byla z nim szczera to by do takiej sytuacji nie doszlo... moja wina chyba

Gość ocochodziiiiii
Jesteś miłą odskocznią I młodą dziewczyną nie ! ja jestem starsza od jego"dziewczyny" ja mam 29 a ona chyba gdzies 24 ...no a ten facet 34 ;/ wiec tak sobie mysle ze ten ich zwiazek dlugo nie potrwa ze wzgledu na duzo roznice wieku..i dlatego utrzymuje z nim kontakt :/ale sama nie wiem czy warto

Gość ocochodziiiiii
To po kiego grzyba tak kombinujesz i kręcisz?? no bo nie wiedzialam co on mysli i sie balam odrzucenia :( mowilam ze chce tylko przyjazni..ze nie chce zwiazku ...ale ja jestem nienormalna:(

O kurde hehehee w tym wieku takie problemy ??? Bardziej mi to pasuję na -10 lat od tego co podałaś.... Zostaw to tak jak jest - samo się rozwiąrze... ;)

Gość ocochodziiiiii
no ale co ja mam teraz zrobic?? :( myslicie ze powinnam go olac? z drugiej story jak go oleje to pomysli ze mi na nim nie zalezy ...moze warto powalczyc troche ...nie wiem ...powiem wam szczerze ze to wszystko przez ta pieprzona ksiazke dlaczego mezczyni kochaja zolzy :((((

Gość ocochodziiiiii
Z tego co zrozumiałem to on już jest w zwiazku z tą 24-letnią laską - to ja nie rozumiem o co tu walczyć, chyba że chcesz go jej odbić. no widze ze jakas nadzieja jest ze moze cos tam do mnie jeszcze czuje ...bo chyba jakby tak nie bylo to by ze mna urwal calkowicie kontakt..

Gość niezolzaaaa
takie sa skutki stosowania sie do Ksiazki dlaczego mezczyzni kochaja zolzy ;) jakbys byla z nim szczera to moze byc cos z tego bylo ;) a tak widzisz inna mila kobieta go zdobyla!

Gość to samo mam
kochaniutka dobrze ci radze zostaw go i zniknij, ja bylam tak glupia ze zostalam taka lasnie przyjaciółka, robilam sobie nadzieje i z czasem kochalam go coraz bardziej. dzis po roku czasu ... nie znamy sie:/ 2 raz nie popelnie tego bledu. jak bedzie mu z tamta zle to bedzie tobie plakal w rekaw, potem jak dobrze to cie zleje, a najgorzej sie wkurzysz jak znajdzie sobie nowa "przyjaciółke"