Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gongaska

jak sobie poradzić

Polecane posty

Gość gongaska

Macie jakieś sposoby na zmniejszenie potliwości? ja już nie wiem co robić pocą mi się stopy dłonie oraz pachy i to okropnie :(

Gość No coż
to nerwica,a nie okropne:)

stopy - dziennie rano mocno talkuj w talku zapachowym, powinien zmniejszyc potliwosc dlonie - tez mozesz uzywac talku, to nie lek ale troche pomaga pachy - dobry antypersprant- jak juz bedizesz sie pocic to przynajmnie nie bedzie brzydko pachniec, jesli jestes w wieku dojrzewania to nirmalne, przejdzie, jesli nie moze masz nerwice, czesto sie stresujesz, wrzuc na luz, naucz sie sztuki odstresowywania, oddechy, spokoj, pozytywne myslenie, moze tez pomoc psycholog, w ostatecznosci sa operacje ktore pomajgaja lub np wstrzykniecie botuliny w dlonie, wtedy przez pol roku masz spokoj

Gość takamrau
pod pachy etiaxil. drogi, ale warto.

Gość w zasadzie
Na pachy wystarczy kupić Antidral.12 zl. a nie jak Etiaxil45.Rzeczywiście jest skuteczny.Gorzej ze stopami i dłońmi.Nic nie pomaga, jeśli pocą się tak ,że ścieka z nich jak z mokrej szmaty.

Gość To jest nerwica

zgadza sie Antidral to polski odpowiednik etaxilu. Jest o wieele tańszy i mi pomógł. Polecam🖐️ A jak Tobie nie pomoze to do lekarza.