Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkonietooo

czemu ludziom podoba sie bollywood?

Polecane posty

Gość tylkonietooo

wlasnie zerkam na Canal+ i poprostu dramat, takie to puste i załosne, skacza jak małpki

Gość saffdsfdsaf
Mam znajomą która to uwielbia. Chyba podoba jej się kolor, taniec i śpiew. A ja tego i tak nie pojmę.

Gość tylkonietooo
no własnie ja tez mam taką znajomą, to takie disco w polu tyle że maja na sobie bardzo kolorowe szmatki, ktore poglebiaja komicznosc jak w nich tancza w stylu "nowoczesnym"

Jeżeli coś komuś się nie podoba, to niech tego nie ogląda. nie widzę problemu! Jest wiele ludzi dla których Bollywood jest czymś wspaniałym, pozytywnym. Do tych ludzi ja także należę!!

WIECIE DLACZEGO LUDZIE TO KOCHAJĄ? (JA TEŻ :)) BO TO SĄ FILMY KTÓRE POZWALAJĄ SIĘ ODERWAĆ OD CODZIENNOŚCI ZARAŻAJĄ POZYTYWIZMEM I ENERGIĄ. W CODZIENNYM ŚWIECIE TEGO SIĘ NIE SPOTYKA. CHOCIAŻ MI PODOBAŁY SIĘ Z KINA BOLLYWOODZKIEGO TYLKO DWA FILMY: CZASEM SŁOŃCE,CZASEM DESZCZ I JOSH. ALE ZDECYDOWANIE KOOOOCHAM CZASEM SŁOŃCE,CZASEM DESZCZ... DZISIAJ ZNOWU OGLĄDAŁAM. A WIECIE CZEMU? BO UWAŻAM ŻE WSZYSTKIE FILMY BOLLYWOODZKIE SĄ IDENTYCZNE A CZASEM SŁOŃCE,CZASEM DESZCZ JEST PO PROSTU ORYGINALNE MA COŚ W SOBIE TAKIEGO CZEGO NIE MAJĄ INNE FILMY Z TEGO GATUNKU. POLECAM TEN FILM! WARTO OBEJRZEĆ!!!! :)

Gość maakaaka olbrzymia
wyłącz caps lock tępa szmato :o

Gość alfabetagama
one sa beznadziejene.moim zdaniem.

a ty tylkonieto moze ci siee nie podobac ale chyba zazdroscisz bo nie umiesz jak oni tanczyc

Gość józio
tam najpiekniejsze Niewiasty wystepują i ładnie tańczą . i takie są naturalnie piękne a nie podrasowane jak w Europie

Ja tego nie lubię i się nie przekonam no ale każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje. Moja ciocia to uwielbia- kolekcjonuje filmy, sciaga piosenki z netu i oglada kazdy odcinek (czy co to tam) tych durnych filmów.