Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvinka 83

tak sie zastanawiam

Polecane posty

Gość malvinka 83

Jestem ze swoim ukochanym juz ponad rok :) Wczesniej On byl ze swoja partnerka ponad 2,5 roku. Tamta go zdradzila i wiem to nie tylko od niego. Tak sie zastanawiam nad jedna rzecza, poniewaz On nigdy nie powiedzial złego slowa na temat swoich bylych. Twierdzi ze to bylo minelo, ale ja chyba nie za dobrze bym mowila o facecie ktory by mnie zdradzil. Sama nie wiem czy poprostu juz zapomnial o tamtych czy poprostu mimo wszystko dazy je szacunkiem. Co o tym sadzicie ??

Gość emiro
jesteście ze sobą juz 2,5 roku i dalej się nad tym zastanawiasz? Kazdy inaczej traktuje swoich byłych ja tez o swoim byłym nie wyrazam się zbyt pochlebnie , ale mój obecny partner naprzykład wogóle nie wypowiada się na temat swojej byłej która go zdradziła.

Gość emiro
no tak chyba za szybko to czytałam. Ale to i tak sporo czasu ja jestem ze swoim 3miesiące ale nie zastanawiam sie nad tym poprostu jestem z nim szczęśliwa i mysle ze twój facet poprostu ma szacunek do kobiet i tylko powinnas cieszyc sie ze nie masz jakiegos drania u boku ktory nie szanuje kobiet

Gość saffdsfdsaf
Rok bycia razem to na tyle niewiele [emiro, pomyliłaś się], że facet może po prostu nie chcieć mówić szczerze o przeszłości z tobą, autorko tematu, w tym wyżalać się na byłe. Faceci niechętnie mówią o swoich przykrych odczuciach bo nie chcą wyjść na słabeuszy. Na dodatek po tym co zrobiła mu była, on najpewniej - choć może tego nie mówi - nie chce sobie pozwolić na pełne zaufanie do ciebie, w tym odsłonić swoje blizny i czułe punkty. Nie wyciągaj z niego nic na siłę, nie wywieraj presji, a kiedyś będziecie rozmawiać bardziej otwarcie. Wiem o czym piszę, bo mój facet złego słowa na swoje byłe nie powiedział przez długi czas, szanowałam to zresztą i cieszyło mnie że taką ma postawę. Dopiero długo potem dowiedziałam się od niego że niektóre go zdradzały i co on o nich naprawdę myśli.

Gość saffdsfdsaf
zamiast "może po prostu nie chcieć mówić szczerze o przeszłości z tobą" powinno być raczej "może po prostu nie chcieć mówić z tobą szczerze o przeszłości" sorry