Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania*

co mi jest?

Polecane posty

dziewczyny powiedzcie mi co to moze oznaczac wiem ze musze isc do lekarza dzis sie umowie na wizyte ale sie juz niepokoje otoz ostatnio okres mialam 2 do tej pory mialalm cykle reguralne 28 - 29 dni ale wlasnie ostatni cykl mialam 33 dniowy teraz od 2marca nie mam okresu wydaje mi si ze owulacja mi sie przesunela i mialam ja ok 27 marca bo mialam ten charakterystyczny bol po prawej stronie natomiast ostatni raz kochalam sie z mezem do konca 24 marca mialam nadzieje ze jestem w ciazy okres juz mi sie tyle spoznia zrobilam juz nie wiem ile testow i nic zaden nie pokazuje nawet bladziutkiej drugije kreseczki jestem zalamana chyba czas sie wybrac do lekarza mialam podobna sytuacje pol roku temu chciaz nie z takim opoznieniem ale tez tak mialam nie wiem co mysle od ostatniego stosunku minelo juz ponad 2 tygodnie a od owulacji tez 2 jakbym byla w ciazy to ktorys test by to pokazal sory dziewczyny ze tak nudze i sie tak rozpisalam ale mialam taka nadzieje ze jestem w ciazy mam juz jakas obsesje a tym punkcie powiedzcie mi to mi moze byc aha i nie jestem jakas malolata mam 27 lat

Gość Aniu
może za dużo o tym myślisz. Tak bardzo chcesz być w ciąży, że twój organizm świruje. Ja też zawsze miałam regularne cykle. Dopóki nie zaczęłam się starać o dzidzie. Organizm zaczał wariować. Wyluzuj i trochę odpuść, będzie dobrze !!

dzieki za odpowiedz no troche o tym mysle ale jednoczesnieboje sie ze jestem na cos chora i nie bede mogla zajsc w ciaze chyba czas pojsc do lekarza i moze porobic jakies badania