Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamisiaa

Koszmarne sny,nieprzespane noce...

Polecane posty

Gość kamisiaa

Blagam o pomoc...Moje koszmary nocne po prostu mnie wykanczaja...Potrzebuje coraz wiecej snu (do 8-9 godzin dziennie) ale to nic nie daje-kazdej,ale to kazdej nocy mam koszmar.Motywy sa najgorsze z mozliwych-moja smierc,smierc moich bliskich,wypadek samochodowy,choroba,szkaradne postacie,kataklizmy....Ogolnie wszystko co zle...Bywa ze budze sie (na 5 sekudn,otwieram oczy i znow "zasypiam") po 10 raz w nocy,bywa tez ze zrywam sie,siadam na lozku lub nawet staje,krzycze...Bardzo czesto tez kopie lub uderzam rekoma mojego meza...Niby spie dluzej od niego,niby spie te cholerne 8 godzin ale co z tego jak to zaden odpoczynek?Skoro kazdy sen to dla mnie fizyczna i psychiczna meka?Skoro zawsze ale to zawsze jestem niewyspana,zmeczona,slaba,nieskoncetrowana?....To nie trwa tydzien,miesiac...To juz ponad rok,prawie dwa lata.Dodam ze nie mam jakis konkretnych stresow (choroba,niedawna smierc bliskich,wypadek,utrata pracy,kredyty-nic z tych rzeczy). Blagam,jak ktos jest w podobnej sytuacji prosze o opinie/porady.

Gość szczera spowiedź
powinna pomóc

może czas najwyższy wybrać się do lekarza, może to nerwica ? na początek proponuję picie melisy uspokaja i pomaga zasnąć..

Gość szczera spowiedź
przeciesz już z daleka widać że to opętanie

Gość kamisiaa
Lekarz powiedzial mi ze mam nerwice serca i zoladka...Lezalam juz w szpitalu,bo wymiotowalam jak kot,mam tez kolotania serca...Ale nie chce psychotropow,za Chiny ludowe nie bede brala lekow uspakajajacych...NIGDY! Dziekuje za odpo....Sprobuje z melisa,aczkolwiek tez slyszalam ze nie wolno z nia przesadzac...Juz sama nie wiem co mam robic:( Boje sie jakiejkolwiej farmakologicznej interwencji w moj organizm....Ach,juz nic wiem nic..:(

Gość też tak mam ale
nie co noc, przychodzą takie okresy w miesiącu, że co noc koszmar, trwa to zazwyczaj 4-5 dni i się kończy

Gość polikalinka
Masz nerwice ale lekow nie chcesz przyjmowac. To na co liczysz? Jak masz grype to tez lekow nie przyjmujesz? Zacznij sie leczyc albo cierp w nocy - innego wyjscia nie ma :-)