Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie komenty proszę

RAWDA - był ktoś??

Polecane posty

Gość piszcie komenty proszę

Gość nikt nie był
?

Gość Magda.Mała.Mi
Ravda to piękna mała miejscowość sąsiadująca z Neseberem - miasto-muzeum wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO. Co ciekawe - granica między jednym a drugim miastem jest niewidoczna, a granicę stanowi ładna, szeroka i piaszczysta plaża. W Ravdzie jest wiele nowych hoteli i restauracji. Dodatkowym atutem są dwie szkoły windsurfingu. Ostatnio spałam w Hotelu o nazwie Riviera - z basenem, barem i restauracją. Wysoki standard pokoi z lodówką, TV i klimatyzacją. Jechałam autokarem biura podróży Funclub. Wyjazd uważam za bardzo udany, tym bardziej że w Bułgarii ceny są dla Polaków przystępne.

Gość Jan 32
Moim zdaniem klimatyzator split jest najlepszym rozwiązaniem do domu, koszt założenia takiej klimatyzacji może być wyższy lecz można precyzyjnie dopasować moc urządzenia do powierchni, agregat chłodniczy i tak instalowany jest na zewnątrz budynku, obczaj parametry tej klimatyzacji i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na ciepło