Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizadruga

spotkanie z kochanką

Polecane posty

Gość luizadruga

wreszcie do tego doszło :( oczywiście mi opowiedział inną wersję, ona twierdzi, że nie wiedziała, ze ma kogoś, twierdzi że pytał sie o to z 2 razy a ON patrzac sie jej w oczy mówił ze jest sam. Ja juz wybaczyłam, planujemy ślub i co teraz???

Gość taka jakas see
zawsze sa duuuuze szanse,ze to sie powtorzy nie ma szacunku do ciebie klamal,ze nie ma nikogo podswiadomie moze nie chcial miec?

Gość luizadruga
wiem że jeżeli chodzi o jej figurę i ciało jest dla niego ideałem, szczupła wysoka 170cm, przepraszał mnie bardzo za tamtą zdradę ja mu wybaczyłam, ale ciągle zostaje we mnie ten lęk :(

Gość taka jakas see
i pozostanie bo ten czlowiek nie jest juz wiarygodny

Gość wybacz
zdradzi znowu. zobaczysz. to tylko kwestia czasu. jesli sie doswiadcza niezapomnianego seksu to pamieta sie go do konca zycia. az zal mi ciebie bo kazdy seks z toba bedzie w rzeczywistosci seksem jego i jej.

Gość zmanierowana krytykantka
ale rzeczywiscie pytasz nas co robic? rob co chcesz ale nieliczna to, ze facet, ktory byl z toba zwiazany nieformalnie, bez obciazen i zdradzil cie i klamal, bedzie prawdomowny w zwiazku formalnym i z etykietka "do konca zycia"

Gość luizadruga
nie całkiem nieformalnie, bo bylismy po zaręczynach :( ale mnie wtedy nie było, on sie tłumaczył, ze tęskniał, a ona z twarzy jest bardzo do mnie podobna :(

Gość wybacz
prosze cie zlituj sie albo jestes naiwna slodka idiotka albo ten twoj facet jest idealem. kochasz? to kochaj. jak ci powiem zostaw go to go zostawisz? tak myslalam. nawet nie odpowiadaj. sam fakt ze wybaczylas mu zdrade swiadczy o tym ze kochasz i ze zrobisz dla niego wszystko. tylko wiedz, ze on o tym wie. i wie, ze raz wybaczylas to zrobisz to tez drugi i trzeci. i tak do usranej smierci.

Gość luizadruga
wybacz -- dlaczego zakładasz ze jak ktos zdradzi raz, czy 2 ( mój narzeczony przyznał sie ze 2 razy uprawiał z nią sex :( ) zrobi to po raz kolejny, skoro ją zostawił i jest ze mną a nie z nią ??

Gość wybacz
ja nie zakladam. ja to wiem. widze to po twojej wypowiedzi;. po tym jak go tlumaczysz, usprawiedliwiasz. wybaczylas mu. super. cudownie. a sama wierzysz w to ze cie nie zdradzi?> no wlasnie. boisz sie ze to zrobi i bedziesz sie zawsze bala. twoje ryzyko czy z nim bedziesz czy nie. ale ja wiem ze cie zdradzi. nie pytaj skad. poprostu to wiem. zdradzil cie kiedy byliscie po zareczynach. wiec zrobi to znowu. moze nie z nia. bo ona nie wiedziala ze ma kogos. ale z pewnoscia z inna. klamal w zywe oczy ze jest sam. pomysl, ile ty dla niego znaczysz? kim ty dla niego jestes skoro kiedy jestes narzeczona mowi o tobie nikt? myslisz ty troche glowa a nie sercem?

Gość luizadruga
moło to optymistycznie napisałaś :(

luiza i co tym osiągnęłaś ze wybaczyłaś? dziwię się w ogóle kolesiowi ze chce się z toba żenić skoro już ma powody do zdrad:D

Gość luizadruga
doprawdy-- nie było mnie wtedy w Polsce przez parę miesięcy kiedy doszło do jego zdrady.

Gość wybacz
a teraz kiedy jestes w Polsce to myslisz ze tego nie zrobi? malo pocieszajace jest ten fakt. zeby cie teraz nie zdradzil to musialabys uwiazac go na smyczy i chodzic z nim jak z psem. poczytaj sobie tutaj topiki. jak niektore kobiety kreca obraczki na palcu albo jakimi sa zolzami. ja sama naleze do takich i szczerze ci przyznaje ze nawet by mi powieka nie drgnela kiedy by mi powiedzial ze cie ma. gdyby mi sie spodobal to bylby moj. no takie jest zycie. raz zdradzil. ja bym wybaczyla wszystko oprocz zdrady. ale sama bym zdradzala wiec nie wchodze w zwiazek malzenski bo po co cierpiec kiedy mozna tego choc troche uniknac?

Gość ona18latek
luizadruga sluchaj pytasz dlaczego zrobi to ponownie.napisalas wyzej ze powiedzial ze robil to z nia dwa razy,w takim wypadku chyba nie zaluje tego pierwszego skoro popelnil blad drugi raz.a poza tym znam kilka osob ktore zdradzaja,zreszta bylam kochanka,wiec dobrze to wiem bo takie osoby same mi przyznawaly ze jak juz zdradzily jakies 2 razy to potem nie maja juz wyrzutow sumienia a kazda kolejna zdrada staje sie normalnoscia

Gość ona18latek
nie pisze tego zlosliwie naprawde.ale tak niestety jest w wieksdzosci przypadkow

Gość luizadruga
w większości, ale nie we wszystkich...

Gość wybacz
tak, tłumacz go. i tak za każdym razem go będziesz tłumaczyła. wiesz co? Ty już masz rogi jak stąd gdzie stoisz do końca świata:P a jeszcze wciąż je sobie na własne życzenie wydłużasz. liczę, że nigdy nie wspomnisz moich słów. módl się o to lepiej bo ja marne szanse widzę.

Gość hahahahahihihih
a moze to taki typ laski im wiecej ją bedzie zdradzal i ponizal tym bardziej bedzie za nim latala hahahihih

Gość luizadruga
może masz i rację :(

Gość wybacz
a to może kochana wypowiedziane z Twoich ust wydłużyło te rogi znowu ;-) pomyśl główką a nie serduchem. czasem trzeba pokierowac sie rozumem. niestety. ale zrobisz jak zechcesz. powodzenia.

Gość luizadruga
wybacz-- dziekuje za opinie w moim topiku, pozdrawiam

Gość wybacz
nie ma za co. wierze, ze podejmiesz sluszna decyzje. nie spiesz sie ale przemysl to co napisalam.

Gość bedziesz miała z nim
bedziesz miala z nim brazylijski serial a nie udane zycie zdrady to dziś normalnie dżuma jakas XXI wieku nie rozumiem tych facetow ale wiem ze zdradza ich 75 procent i jak tu im ufac??? Sama jestem zdradzona wiem jak to boli

Gość JESTEM W SZOKU..//..
nie wiem ile masz lat ale piszesz jak nastolatka i nie obrazaj się :) widzisz często tak bardzo pragniemy uczucia że mamy klapki na oczach i nie widzimy tego co powinniśmy :( A może Ty masz DDA wpisz sobie w googla "test dda" i wcale nie musisz pochodzić z rodziny alkoholika, ja u Ciebie widzę jakiś syndrom ofiary :( I myśle ze jeśli zostaniesz z tym człowiekiem to czeka Cię wiele łez :( zdradę można wybaczyć ale nie zapomina się nigdy, pamiętaj o tym.

Gość luizadruga
to prawda pochodzę z dość dziwnej rodziny :/ może mój ojciec nie był alkoholikiem, ale pił dość często, z dzieciństwa mam mnustwo wspomnien kiedy wracał do domu pijany, mama musiała uciekać a awantury było słychać na ulicę, małżenstwo moich rodziców nie nalezy do udanych... ojciec zdradzał mamę nie raz... może faktycznie to w jakiś sposób wpłynęło na moje wybory życiowych partnerów...

Gość ja bym nie wybaczyła
i ty tez tak zrób

szkoda mi Ciebie, naprawde. wiem jak to jest, kiedy jest sie zdradzonym, i wiem ze zdrada raz dokonana i wybaczona zdarza sie potem i drugi raz. musisz pomyslec o sobie. nie wiaz sie jeszcze z tym czlowiekiem w malzenstwo, szkoda zycia. a zdrady sie nie wybacza, nigdy.