Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocia mama 36

2 PERSKIE KOTY ODDAM W DOBRE RECE

Polecane posty

Gość bog34
a mam pytanko chcecie te kotki oba razem oddac

Gość bog34
i w razie czego w jakiej miejscowosci mam tych kotkow szukac na forum miau tez szukam ale narazie nic nie ma a znajoma z warszawy podala mi ten link zeby sie popytac

Gość wydam kota
Mam dokładnie identyczny problem. Też muszę wydać persa. Z tym, że mój to pers egzotyczny, czyli nie ma tej długiej sierści tylko taki krótki puch:) Kotek ma 8 lat, jest wykastrowany, z rodowodem (choć musiałabym go poszukać:) ). Ma też dużo dyplomów za wystawy. Załatwia się do kuwety, potrafi siedzieć w jednym miejscu całymi dniami jak położy mu się tam np. podusię:) Oto jego zdjęcie: [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f2dd5ad8e9485f53]http://images31.fotosik.pl/232/f2dd5ad8e9485f53m.jpg Oddam go za przysłowiową złotówkę (żeby się dobrze chował).

Gość Dominika555555
Bardzo chętnie przygarnę kotka jednego bo od dawna poszukuje persa . Jestem z okolic Legnicy dokładnie Chojnów. Pozdrawiam i prosze o kontakt jak najszybszy.

Gość Dominika555555
PROSZE PISAc do mnie na e-mail w sprawie kotków bardzo chętnie wezme persa pod dobry ciepły dom/. domi1724@o2.pl

Gość grazka12345
WITAM WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW KOTÓW PERSKICH!!! Jestem w stanie zapewnić miły rodzinny kąt kotce perskiej, z długą sierścią o zabarwieniu szarym, czarnym bądz zbliżonej barwie . Na oferty czekam od zaraz. Zdjęcia i oferty proszę przesyłać na www.grazynka06081992@wp.pl woj. zach-pom Za oferty z góry dziękuje!