Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaa3

boje się wyiść za mąż

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaa3

jestem z facetem juz 4 rok.Jest dobry,kochany zaden tyran czy despota ale ja i tak sie boję.Boję się że nie bezie już odwrotu:(że nagle się zmieni będzie mi ubliżał a ja będę musiała dzielić swójoe mieszkanie z tym człowiekiem że będę się bała odeiść czyt rozwieść się bo będe mogła stracić dzieci,że skomplikuje sobie zycie atak jestem wolna.Z jednej strony zazdrszcze kolezankom bo tylko ja zostałam niezamezna z drugiej boje się.Nie wiem dlaczego tak mam wdomu mama kochała tate atata mame nie było problemów ale jak się naczytałam nasłuchałam to sie boję i ciągle odmawiam a mam ju,ż 28 lat:O

Gość a staropanienstwa się
nie boisz?:O

kasia mądra babka jestes, dmuchaj na zimne i pław się w wesołym konkubinacie, jak twoje koleżanki będą się rozwodziły- pogratulujesz sobie rozumu:)

Gość fvsfvf
hmmm... mam 32, też jeszcze nie chcę ślubu, ale prawdę powiedziawszy twojej motywacji nie rozumiem dlaczego robisz z siebie taka sierotę która nie poradziłaby sobie w razie zmiany sytuacji?

Gość kasiaaaaaaaaaaaa3
a ty bys sobie poradziła?to szalenie trudna sytuacje...koszowałabym mnie tyle nerw i zdrowia.Ja mam mieszkanie 3 pokojowe w arszawie a on 30tysiecy!chce abysmy sprzedali to mieszkanie i kupili "wspólnie"inne blizej centrum.Wiec one bedzie wspolne w rwazie rozwodu bedzie podział tego majatku....te jego 30 tys:Onie jestem materialistką ale boję się...tak jetsem niezalezna.nie mam zobowiazan jakby nam sie nieukładało zawsz emoge powiedz wyprowadz się z moojego mieszkania i pa a tak....sądy procesy..potem jeszcze dojda dzieci

Gość yu po prostu nei kochasz
ego faceta gdybys kochala nie miałabś takich idiotycznych obaw

Gość ale glupia jestes szok

Gość rozumiem cie dobrze
Kasia ja ciebie rozumiem.... z tego samego powodu nie chcę miec na razie dzieci. bo boje sie ze on sie zmieni czy co?:O nie sprzedawaj sweojego mieszkania! za te jego marne 30 tysiecy to mozecie sobie cos do mieszkania kupic, nowe meble itp, albo auto. nie sprzedawaj mieszkania! w razie czego bedziesz miała gdzie iść

dokladnie, nie ma co wychodzic za mąż jeszcze w dodatku w twojej sytuacji chyba ze spiszecie intercyze, jesli Cie kocha - zrozumie :P i tu sie okaze jesli sie ozeni z toba z intercyza to cie kocha a jak sie nie zgodzi na nia to znaczy ze leci na twoje mieszkanie nie ma co marnowac siebie i pieniedzy sama mam obawy co do malzenstwa :/

pomysl sobie jakbys byla mezczyzna czy nie fajnie bylo zadac sie z kobieta co ma mieszkanie 3-pokojowe ?? ustawiony jest facet na przyszlosc

Gość moze najlepiej
zostaw to mieszkanie (bedzie np. na wynajem), a kupcie sobie razem nowe na kredyt i blizej centrum??

Gość rerere
ja tez siebalam chociaz chodzilismy 7 lat.Widzialam pewne wady ale kto ich nie ma.Teraz jestem 12 lat po ślubie-czy załuje? tak!Stac mnie bylo na kogos lepszego a ten -......

Gość
A po co wam ślub?

nieźle materialne podejście do życia.... Jak Ci nie pasuje to to mieszkanie zostaw i tyle - dojeżdżajcie. Niech zawsze będzie na Ciebie...

Gość znów cię śledzę
:P;)

Gość
Witaj mój ogonie :P

Gość znów cię śledzę
ogonie?:(

Gość znów cię śledzę
z wypiekami na twarzy, glonojadem w jednej dziurce nosa, wibratorem w drugiej a w pozostałych z nicością godną rozporoszenia, wpatruję się w ekran, czekając na migotliwy blask Twego Topora, którym nie raczysz mnie raczyć :classic_cool:

Gość
Mieć "ogon"? Być śledzonym? :P Jamsów Bondów nie oglądałaś? :P

Gość znów cię śledzę
nie:o znasz jakąś kobietę która to ogląda?:o

Gość
Choć jakby się zastanowić to facet ma ogon z przodu. Podszywaczu -> gdzie się podziały nieśmiertelne draże kokosowe? ^^

Gość znów cię śledzę
ej:( to ty sie pode mnie podszywasz?:(

Gość znów cię śledzę
ja oglądam jedynie zarys mojego profilu w brudnych szybach pojazdów miejskiej komunikacji, sycąc się swym pięknem, które sięgając brudu, staje się przez ulotną chwilę miarą wszechrzeczy :classic_cool:

Gość
znów cię śledzę => hmm sporo filmow ogladam, bo wypada znać. P.S. I dlatego własnie jakoś nigdy nie trawiłem tego "Och, James..." Po ktorym słychać było głuch łomot gdy baba się waliła na podlogę, i zduszony jęk gdy Bond walił się na babę. Jesteś kolejnym argumentem za kwaśnością jamsowego podrywu :p

Gość
Ja? Mnie nie bawi podszywanie się.

Gość znów cię śledzę
:o

Gość znów cię śledzę
ta chwila nadeszła :O

Gość znów cię śledzę
jaka chwila?;o idę na serial:o podszywacz🖐️